Is het merk kattenvoer belangrijk?

Er is absoluut niets mis met het voeren van verschillende merken en smaken van natuurlijk nat kattenvoer. In feite is het eigenlijk een goede manier om ervoor te zorgen dat ze een uitgebalanceerd dieet krijgen en helpt het voedselgevoeligheden te verminderen.

Is het merk kattenvoer belangrijk?

Er is absoluut niets mis met het voeren van verschillende merken en smaken van natuurlijk nat kattenvoer. In feite is het eigenlijk een goede manier om ervoor te zorgen dat ze een uitgebalanceerd dieet krijgen en helpt het voedselgevoeligheden te verminderen. En inderdaad, het zijn vooral menselijke voedingsbedrijven Nestlé, Purina, Mars en Procter %26 Gamble die het voer voor huisdieren maken dat over de hele wereld wordt verkocht. Natuurlijk overleven gedomesticeerde honden en katten in een groot deel van de wereld op tafel- en straatresten, niet commercieel geproduceerd voer voor huisdieren.

Bij het zoeken naar bewijs voor de toegevoegde waarde voor de gezondheid en levensduur van commercieel voer voor huisdieren, vonden de auteurs bijna geen met enige geldigheid. Hoewel u misschien een goed idee hebt van in welke emmer uw kat valt, raadt Julien aan om uw dierenarts te raadplegen over de specifieke voedingsbehoeften van uw kat in combinatie met de leeftijd, en om een expert te laten lezen over welke behoeften of beperkingen uw kat mogelijk vertoont. Veel kattenvoedingsbedrijven gebruiken „digest”, een smaakversterker gemaakt van de vloeistof van gekookt vlees (meestal gevogelte of rundvlees), om in overeenstemming te zijn met deze etiketteringsregel. We hebben 50 merken droog kattenvoer en kattenvoer in blik onderzocht om te bepalen welke het gezondst is voor uw kat.

De enige manier om de voedingswaarde van droog of nat kattenvoer te bepalen, is door de zogenaamde „droge stofbasis” te berekenen. Dus als op een kattenvoerlabel niet staat welke diersoort werd gebruikt om het vlees te oogsten, heb je geen idee wat je je geliefde tabby voedt. Over contact opnemen met een expert gesproken, dat is de beste route om te nemen als je helemaal niet zeker weet wat bijvoorbeeld het beste droge kattenvoer of ingeblikt voedsel voor je kat zou kunnen zijn. Alle informatie die op deze website of door dit merk wordt gepubliceerd, is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, en u dient geen actie te ondernemen voordat u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg raadpleegt.

Twee wetenschappers erkenden de hoge waarde die de meeste eigenaren hechten aan hun gezelschapsdieren, en bedroefd door recente terugroepacties van besmet voedsel voor huisdieren, besloten twee wetenschappers de dierenvoedingsindustrie en het bewijs voor de waarde van haar producten en de claims voor hen te onderzoeken. Dit merk is een standaarddrager als het gaat om AAFCO- en WSAVA-conforme voedingsmiddelen, en het heeft meer dan 200 wetenschappers in het Global Pet Nutrition Center in dienst. Uw kat kan genieten van de smaak, maar alleen omdat deze laagwaardige voedingsmiddelen zijn behandeld met additieven en smaakversterkers. Van binnenkatten tot oudere katten tot katten die gevoelig zijn voor haarballen, het aanbod van dit merk heeft een optie die uw kat goed gevoed en gezond houdt.

Volgens een CRS-rapport aan het Congres over dierweergave kan gesmolten vlees dode dieren omvatten van feedlots, boerderijen, marketingschuren, DIERENSCHUILPLAATSEN en voedselverspilling van restaurants, boodschappen en winkels. Zoals Aimee Simpson, VMD, medisch directeur van het VCA Cat Hospital in Philadelphia, SELF vertelt: „Kattenvoer is niet één maat voor iedereen.

Leave Reply

All fileds with * are required