Kan kattenvoer het beste voor de gezondheid van de urine?

Purina heeft een uitdaging van 28 dagen bedacht en ze beweren dat deelnemers symptomen ervaren van een goede gezondheid - heldere ogen, gezonde energie, sterke tanden en gezond tandvlees. Ze ondersteunen hun beweringen door te stellen dat dit kattenvoer in de urinewegen slechts 100% echt vlees bevat en geen vulstoffen.

Kan kattenvoer het beste voor de gezondheid van de urine?

Purina heeft een uitdaging van 28 dagen bedacht en ze beweren dat deelnemers symptomen ervaren van een goede gezondheid - heldere ogen, gezonde energie, sterke tanden en gezond tandvlees. Ze ondersteunen hun beweringen door te stellen dat dit kattenvoer in de urinewegen slechts 100% echt vlees bevat en geen vulstoffen. Het goede deel is het vochtgehalte, dat 10% is. Sommige kattenouders zeiden dat ze zich in het begin ook zorgen maakten over de maïs- en gluteningrediënten, maar het product werkte goed voor hun katten.

We raden Tiki Cat Puka Puka Luau Succulent Chicken in Chicken Consomme aan als het beste kattenvoer voor de gezondheid van de urinewegen. Het biedt carnivoor geschikte voeding in het sappige, asarme formaat waar katten dol op zijn en hun urinewegen nodig hebben. Maar voor alles wat deze Purina goed doet met dit kattenvoer, is het niet voor niets een goedkopere optie. Om te beginnen is kip niet het eerste ingrediënt.

Het ruwe eiwitgehalte van 31% is hier een direct gevolg van. Dat bedrag is voldoende, maar het is ver verwijderd van de 40% die sommige andere droge voedingsmiddelen hebben. Het bevat ook tonnen nuttige voedingsstoffen zoals omega-3 vetzuren en vezels om uw kat dag in dag uit gezond te houden. Maar dit kattenvoer is duur en je hebt ook een recept nodig om het in de eerste plaats te bestellen.

Iams ProActive Health Urinary Tract Health kattenvoer helpt de pH-waarden te verlagen en heeft echte kip als eerste ingrediënt. Het hoge vitamine E-gehalte helpt een sterk immuunsysteem te ondersteunen en het gehalte aan ruwe eiwitten van 32% geeft katten meer genoeg om gelukkig en gezond te blijven. Hoe tonen katten genegenheid? 14 Manieren waarop katten hun liefde tonen Hoeveel paarden zijn er? (US and Worldwide Statistics in 202) Doorzoek onze database met meer dan 8162 berichten met actuele informatie van onze experts en dierenartsen. We vinden het leuk dat echte dierlijke eiwitten het belangrijkste ingrediënt zijn in Proactive Health Adult Urinary Tract Health.

Dit voer heeft ook een relatief hoog eiwitgehalte van 25%, wat gunstig is voor de algehele gezondheid van katten. De meeste katten vinden het leuk om deze brokjes te eten, hoewel het wat smaak betreft een beetje een hit of miss lijkt te zijn. Sommige katteneigenaren merken dat hun katten weigeren dit voer te eten, dus je weet nooit zeker of je kat van de smaak zal genieten of niet. Purina Pro is een van de beste natte kattenvoer voor de gezondheid van de urine.

Het helpt de pH van de urine te verlagen. Het levert ook een laag magnesiumgehalte. Purina Pro heeft met name natuurlijk rundvlees of gevogelte als een van de ingrediënten. U moet echter voorzichtig zijn bij het voeren van katten met voedingsbehoeften.

Als budget geen probleem is, raad ik je aan om dit kattenvoer van de urinewegen aan je volwassen kat te blijven voeren. Er zijn bijvoorbeeld zowel nat voedsel als droog voedsel gemaakt voor de gezondheid van de urinewegen, evenals volledig natuurlijk voedsel, en graanvrije keuzes, om er maar een paar te noemen. Zelfs zonder recept helpt het de pH-waarden te verlagen om het urinewegsysteem van uw kat onder controle te houden, en linolzuur helpt uw kat een gezonde vacht te ontwikkelen. Dit Omega-3-rijke kattenvoer is geformuleerd om een goede gezondheid van de urinewegen te ondersteunen en blaasstenen op te lossen.

Natvoer is echter niet de ideale optie voor veel katten - het is moeilijk op te slaan en moet tijdens de maaltijd worden geserveerd om bederf te voorkomen (in tegenstelling tot brokjes die je in de kom kunt weglaten terwijl je aan het werk bent), en veel eigenaren van gezelschapsdieren geven gewoon de voorkeur aan het gemak van het voeren van brokjes. Een gemakkelijke manier om voedingsmiddelen met een laag gehalte aan deze mineralen te identificeren, is door voedingsmiddelen met vlees, vis en dierlijke bijproductmaaltijden te vermijden. Mogelijk vindt u echter het beste kattenvoer in de urine met de term natuurlijk op hun etiket, maar het voer is schadelijk voor uw kat. Als het probleem iets is dat kan worden behandeld door het dieet van uw kat te veranderen, moet u op zoek gaan naar voedsel dat een goede gezondheid van de urinewegen ondersteunt.

Het is duurder dan uw traditionele brokjes en is misschien niet beschikbaar in uw omgeving, maar voor degenen die het kunnen krijgen, is het de investering in de gezondheid van uw kat zeker waard. Met kip als eerste ingrediënt, heeft dit voer ook plantaardige vezels toegevoegd in de vorm van cellulosepoeder, zodat uw kat zich voller voelt ondanks dat het een caloriearm voedsel is. Dit kattenvoer met eendensmaak bevat een lage hoeveelheid magnesium en is speciaal samengesteld om het welzijn van de urinewegen te herstellen en struvietstenen te voorkomen. Je moet minimaal 8 tot 10 procent zoeken voor eiwitten in nat voedsel of minstens 25 procent in droogvoer.

Een andere manier om het waterverbruik te stimuleren, is door uw kat een fontein met stromend water aan te bieden. Ze reist door de Verenigde Staten en andere landen om ouders van gezelschapsdieren voor te lichten over de rol die premium, natuurlijke voeding speelt in de gezondheid en levensduur van huisdieren. Het kiezen van een gezondheidsvoedsel voor de urinewegen voor uw kat lijkt misschien ingewikkeld, maar er zijn maar een paar eenvoudige dingen waar u op moet letten. .

Leave Reply

All fileds with * are required