Waar is de beste plaats om kattenvoer te plaatsen?

Kies een plek waar niet veel voetverkeer of lawaai is. Een rustige, rustige ruimte, zoals een extra badkamer, logeerkamer of een gang, helpt katten ontspannen te houden, zodat ze in alle rust kunnen eten.

Waar is de beste plaats om kattenvoer te plaatsen?

Kies een plek waar niet veel voetverkeer of lawaai is. Een rustige, rustige ruimte, zoals een extra badkamer, logeerkamer of een gang, helpt katten ontspannen te houden, zodat ze in alle rust kunnen eten. Een luide en drukke locatie kan stress veroorzaken en katten ervan weerhouden te eten of hen dwingen te snel te eten. Je katten zullen in de routine komen om te weten waar hun waterbak is en je wilt de routine niet verpesten.

Zelfs als je katten het nu goed vinden om uit dezelfde kommen te eten, is dat misschien niet altijd het geval, omdat ze ouder worden. Sommige katten eten graag uit een hoger gelegen gebied, en als je honden hebt, zou je zeker de kom van je kat tijdens de maaltijden in de gaten willen houden. Stuur alsjeblieft niet meerdere inzendingen (artikelen die naar meer dan één publicatie zijn verzonden) tenzij je een bevestiging hebt ontvangen dat het verhaal niet door een ander tijdschrift zal worden gebruikt. Katten zijn extreem hygiënische wezens en ze maken zichzelf constant schoon, dus besmet voedsel zou ze zeker afschrikken en ervoor zorgen dat ze hun eetlust verliezen.

Dus indien mogelijk is er een sterk geval, de beste praktijk voor het plaatsen van waterkommen is weg van de belangrijkste voedsellocatie. Als je een logeerkamer in je huis hebt, is het misschien een slim idee om de voerbakken van je kat daar te plaatsen. Als je in bed ligt en probeert een goede nachtrust te krijgen, kan het kauwen van je kat je wakker maken, waardoor zowel jou als je kat verrast. Daarom moet u als eigenaar van de kat hen voorzien van voedsel- en wateromstandigheden die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke habitat liggen.

Hoewel niet iedereen zich op zijn gemak zal voelen met zijn kat die op het aanrecht in de badkamer springt, krijgt deze badkamer niet veel gebruik en ik vind het helemaal niet erg. Dezelfde studie van Royal Canin merkte op dat katten, als ze de kans krijgen, meerdere waterbronnen zouden gebruiken. Uw kat kan weigeren het water te drinken, de waterbak omver te slaan of voedsel in zijn waterbak te laten vallen. Zelfs het jagen op de verschillende kommen op verschillende plaatsen kan voor een kat natuurlijker aanvoelen en motiveren om meer te eten.

Toplocaties bevinden zich op een bureau voor een groot raam; de brede erkers in de woonkamer, eetkamer en keuken; en de achterkant van de bank. Katten zijn biologisch geprogrammeerd om geen water te drinken dat zich in de buurt van hun voedsel of in de buurt van hun toiletruimte bevindt - dit wordt verondersteld hun instinctieve vermijding te zijn om hun water te besmetten met potentiële bronnen van bacteriën.

Leave Reply

All fileds with * are required