Waarom is het beste kattenvoer?

Zoals het oude gezegde luidt, hebben katten negen levens. Dit is een geluk, want het kan ongeveer 3285 dagen duren om alle opties voor kattenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn te doorzoeken.

Waarom is het beste kattenvoer?

Zoals het oude gezegde luidt, hebben katten negen levens. Dit is een geluk, want het kan ongeveer 3285 dagen duren om alle opties voor kattenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn te doorzoeken. Hoewel het geen receptdieet is, is dit gewichtsbeheersingsvoer van Purina een van de beste natte kattenvoer op de markt. Als dierenarts gebruik ik dit vaak als een goedkoper alternatief zonder recept voor katteneigenaren die moeite hebben om een deel van de klinische en voorgeschreven diëten te betalen.

Het bevat slechts 79 calorieën per blikje, wat betekent dat het gemakkelijk is voor ouders van gezelschapsdieren om te porteren. Ooit exclusief verkocht via dierenartsen en speciale dierenvoedingswinkels, is Iams premium dierenvoer nu overal verkrijgbaar waar je kattenvoer vindt, en vanwege de welverdiende reputatie van topkwaliteit zijn hun producten verrassend betaalbaar. Iams Proactive Health droog kattenvoer is onze eerste keuze voor het beste kattenvoer voor binnenkatten. Speciaal gemaakt om te helpen bij het beheersen van de gewichts- en haarbalproblemen die binnenkatten vaak ervaren, zowel volwassen katten als hun baasjes zijn dol op deze smakelijke voedzame kip- en kalkoenbrokjes.

Hoewel een paar dierenartsen de voordelen van rauw voedsel voor katten noemden, waarschuwden de meesten om het niet alleen te bereiden vanwege het risico op besmetting. Als uw kat niet al zijn portie voedsel eet, moet u al het resterende natvoer na vier uur weggooien - eerder, als het een warme dag is. Verwen uw kat met de gastronomische Fancy Feast Delights met Cheddar variétépakket verrukkelijk nat kattenvoer. Dit kattenvoer is samengesteld om energie te leveren, de spijsvertering, immuniteitsondersteuning en een gezonde vacht te bevorderen.

Met andere woorden, uw kat moet voedingsstoffen eten, geen ingrediënten- en de ingrediëntenlijst is geen goede indicator voor de kwaliteit van dierenvoer. Bovendien houden katten ervan om verwend en gewaardeerd te worden en het geven van lekkernijen aan je kat is een geweldige manier om ze te laten zien dat ze een belangrijk onderdeel van het gezin zijn. Met ongeveer 300 kcal per kopje bevat Iams L-carnitine, een natuurlijk geproduceerd type aminozuur, om het lichaam van de kat te helpen vet te verbranden en op gewicht te blijven, en visolie voor de omega-vetzuren die nodig zijn om een gezonde vacht te behouden. Als je moet kiezen tussen elke dag van smaak veranderen en je kat elke dag hetzelfde voer geven, dan moet je ervoor kiezen om ze elke dag hetzelfde voer te geven.

Gebruik uw dierenarts als hulpmiddel om enkele suggesties te bedenken voor kattenvoer dat de bank niet kapot maakt. Als het gaat om het gezond en gelukkig houden van uw kat, is het belangrijk om voedsel van de hoogste kwaliteit te kiezen waar ze van kunnen genieten. Het maakt zelfs gezonde kattensnoepjes, voor als je kat een bijzonder braaf meisje of jongen is geweest (met andere woorden, altijd). Je ziet misschien dat een van de grote merknamen van kattenvoer een terugroepactie heeft, maar ze hebben een terugroepactie omdat ze zijn getest.

Leave Reply

All fileds with * are required