Wat is het beste kattenvoer?

Een droogvoer voor katten die minstens 12 maanden oud zijn, kip, bijproductmeel van kip en maïsgrutten zijn de eerste drie ingrediënten. Kleine plakjes gemaakt van bijproducten van kip, kip, kippenlever en varkenslever worden gemaakt voor kittens jonger dan 12 maanden.

Wat is het beste kattenvoer?

Een droogvoer voor katten die minstens 12 maanden oud zijn, kip, bijproductmeel van kip en maïsgrutten zijn de eerste drie ingrediënten. Kleine plakjes gemaakt van bijproducten van kip, kip, kippenlever en varkenslever worden gemaakt voor kittens jonger dan 12 maanden. Met een minimum van 32% ruw eiwit krijgt je katachtige vriend genoeg, afgeleid van verschillende bronnen, waaronder kip- en vismeel. Hoewel goedkoper in prijs dan veel alternatieven, werden belangrijke voedingsstoffen zoals vetzuren en taurine niet beknibbeld.

Hoewel het waarschijnlijk niet onze eerste keuze is als geld geen probleem is, is dit kattenvoer een absolute winnaar als je met een beperkt budget kattenvoer winkelt. Iams ProActive Health Healthy Adult droog kattenvoer is een mix in het midden van de verpakking die bevredigende kwaliteit biedt tegen een gemiddelde prijs, zonder iets spectaculairs te doen. Het heeft een behoorlijk minimaal 32% eiwit, uit bronnen zoals kip- en kippenbijproductmaaltijd, die worden vermeld als de eerste twee ingrediënten. Helaas zijn er niet veel andere ingrediënten op basis van dieren.

Er zijn echter enkele insluitsels van mindere kwaliteit, zoals maïsglutenmeel, maïsgrutten, brouwers, gedroogde gist en meer. Een totaal eiwitgehalte van slechts 28% is erg laag, vooral in vergelijking met alternatieven. Het taurinegehalte, een essentiële voedingsstof voor elke kat, staat niet eens vermeld. Al met al kan de lage prijs dit voedsel in een mum van tijd aantrekkelijk maken, maar voor regelmatige voeding is het zeker niet onze eerste keuze.

Ik heb 2 andere katten en bied ze een verscheidenheid aan droog en ingeblikt voedsel aan, dus Oliver eet daar ook een deel van, of hij verhongert. Afhankelijk van hoe lang het voer sinds de productie op het schap ligt, moet u een jaar of langer de tijd krijgen om het voer aan uw kat te voeren. Als het gaat om het gezond en gelukkig houden van uw kat, is het belangrijk om voedsel van de hoogste kwaliteit te kiezen waar ze van kunnen genieten. Dit beste kattenvoer voor volwassen katten bevat slechts 308 kcal per kopje, wat ongeveer 100 kcals minder is dan veel andere voedingsmiddelen, dus je krijgt niet zoveel waar voor je geld.

Hoewel al het kattenvoer verschillende ingrediënten en aanbiedingen zal bevatten, let dan op wat er wordt vermeld en de bestelling. Maar het kan katten ook helpen meer water in hun dieet te krijgen (en de geur kan een kieskeurige kat verleiden om te eten). Met hoogwaardig vlees, volle granen, visolie, dierlijk vet, plantaardige vezels en aminozuren, bevredigt het de hunkering van uw kat en houdt het ze vol tussen de maaltijden door. Het vinden van voedzaam kattenvoer van hoge kwaliteit dat voldoet aan uw kat en binnen uw budget past, is een niet benijdenswaardige uitdaging.

Positiever gezegd is de textuur van de brokjes geformuleerd om de tanden van uw kat schoon te maken tijdens het eten. Als het woord smaak op een etiket voor kattenvoer voorkomt, ga er dan niet vanuit dat het het eigenlijke ingrediënt bevat dat aan de smaak is gekoppeld. Volwassen kattenvoer bevat waarschijnlijk minder calorieën dan kittenkeuken, terwijl seniorenvoer (wat meestal logisch is voor katten rond de leeftijd van tien) waarschijnlijk gericht zal zijn op de specifieke gezondheid van uw kat, ze kunnen moeite hebben met kauwen of een verminderd vermogen om te ruiken en te proeven. In theorie zou het eenvoudig moeten zijn om de beste kattenvoermerken uit de rest te verwijderen, maar in de praktijk kan het wat onderzoek vergen.

In feite is een deel van onze taken als eigenaren dat we onze katten toestaan om natuurlijk gedrag te uiten, zoals jagen. Als bonafide dierenliefhebber bracht ze haar jeugd door omringd door huisdieren en is ze vaak te vinden voor de katten en honden van haar buren. Cat Person droogvoer wordt gemaakt in faciliteiten die ook dienst doen als verwerkingsbedrijven voor menselijke voeding, wat betekent dat ze waarschijnlijk aan hogere kwaliteitsnormen worden gehouden dan typische producten voor huisdieren.

Leave Reply

All fileds with * are required