Wat is het beste kattenvoer om af te vallen?

Met de beste ingrediënten van kip en kalkoen zonder been, is dit lekkere recept een van de beste kattenvoer voor gewichtsverlies en graanvrij. ORIJEN Fit and Trim droog kattenvoer is gemaakt van 85% eiwitrijke dierlijke bronnen.

Wat is het beste kattenvoer om af te vallen?

Met de beste ingrediënten van kip en kalkoen zonder been, is dit lekkere recept een van de beste kattenvoer voor gewichtsverlies en graanvrij. ORIJEN Fit and Trim droog kattenvoer is gemaakt van 85% eiwitrijke dierlijke bronnen. In feite zijn de top vijf ingrediënten altijd rauwe eiwitten. Je vindt ook 15% groenten en fruit in de formule.

Als uw kat de voorkeur geeft aan natvoer, heeft WholeHearted een recept met meerdere vezelbronnen. Het bedrijf gebruikt hoogwaardige eiwitten van kip en kalkoen om uw kat te helpen magere spieren op te bouwen terwijl ze afvallen. Gewichtscontrole kippenrecept voor volwassen nat kattenvoer bevat geen maïs of granen in de formule, en u zult L-carnitine vinden om uw huisdier te helpen vet te metaboliseren. WholeHearted heeft ook een aantal van de beste droge kattenvoer om af te vallen.

Net als het natvoer gebruikt de droge formule van WholeHearted L-carnitine om uw kat te helpen vet te metaboliseren en bevat deze geen granen of maïs. De toegevoegde vitamines en mineralen brengen het dieet van uw kat in evenwicht om een optimaal gewicht te behouden. Gewichtscontrole recept voor kip en erwten droog kattenvoer is een goed alternatief voor gewone brokjes om uw huisdier te helpen trimmen. Binnenkatten hebben een aantal unieke dieetbehoeften en Purina ONE maakt een aantal van de beste kattenvoer binnenshuis om af te vallen.

Het belangrijkste ingrediënt is echte oceaanwitvis, die helpt je kat gelukkig te houden. Het eiwitrijke natvoer bevat geen tarwe, soja, maïs of andere vulstoffen. Het is ook vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Je kat kan afvallen met nat of droog voer, het hangt echt af van de kat en wat voor soort voer hij het liefst heeft.

Natvoer bevat veel extra vocht, waardoor het minder calorisch dicht is, ook al is de portie misschien groter. Dit kan ervoor zorgen dat uw kat zich sneller vol voelt, zelfs als hij minder calorieën heeft gegeten. Als je kat geen fan is van paté, kan het moeilijk zijn om natvoer te vinden dat hij zal eten dat hem ook zal helpen af te vallen. Maar dit Purina Pro-recept met gemalen kalkoen heeft een consistentie die valt tussen een paté en een dik natvoer, en biedt een middenweg.

Dit kan katten aanspreken die kieskeurig zijn over textuur of die ouder worden en zachter voedsel nodig hebben. Het recept bevat ook 10 procent minder calorieën dan de meeste Prop Plan-opties, terwijl het nog steeds 25 essentiële vitamines en mineralen bevat die uw kat nodig heeft om gezond te zijn. Gewichtstoename kan gevaarlijk zijn bij katten, omdat het hen vatbaar maakt voor gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen, diabetes type 2, urinewegaandoeningen en artrose. Bovendien verkort het de levensduur van je huisdier, wat zeker niet goed is.

Kortom, uw kat moet afvallen. Maar hoe? Om daarbij te helpen, hebben we de 12 beste kattenvoer voor gewichtsverlies beoordeeld. Dit recept bevat ontbeende eend, kalkoenmeel, kippenmeel en kabeljauw zonder been, die 82% van de eiwitten uitmaken. Nulo bevat een hoog vleesgehalte en minder verteerbare koolhydraten om de voedingsschaal in evenwicht te brengen.

Solid Gold Fit Gewichtscontrole Kattenvoer is een ander beste kattenvoer voor gewichtsverlies. Dit graanvrije product is exclusief tarwe-, maïs- en sojavullers. Desalniettemin heeft het 20 superfoods voor gewichtsbeheersing en -verlies, een beter immuunsysteem en een verbeterde vachtgezondheid. Dit recept bevat 358 calorieën per kopje.

De gegarandeerde analyse van het product is 30% ruw eiwit, 9,5% ruw vet, 4,7% ruwe celstof en 12% vocht. Er is ook linolzuur, calcium, fosfor en allerlei andere noodzakelijke vitamines en mineralen. En één portie van dit kattenvoer bevat 300 calorieën per kopje. De gegarandeerde analyse is 36% ruwe eiwitten, 8,5% ruw vet, 10% ruwe celstof en 8% vocht.

Het bevat ook L-carnitine, zuur en vitamine E om goede lichaamsondersteuning te bieden. Het bedrijf kan bogen op gewichtsverlies bij 70% van de huisdieren die hun product gedurende 10 weken eten. Hoewel dit een dieetvoeding is, voelen de katten zich nog steeds aangetrokken tot de smaak van dit recept. Als uw kat echter graangevoeligheden heeft, moet u misschien ergens anders zoeken, omdat dit product gluten bevat.

Deze formule bevat 346 calorieën per kopje. De gegarandeerde analyse is 30% ruw eiwit, 10% ruw vet, 9% ruwe celstof en 9% vocht. Het bevat ook magnesium, taurine, omega-vetzuren en L-carnitine voor een optimale gezondheid. Het beste recept voor kattenvoer voor gewichtsverlies bevat 302 calorieën per kopje.

De gegarandeerde analyse van het product is 30% grade eiwit, 13,5% ruw vet, 8,3% crewvezel en 10% vocht. Het bevat bietenpulp en bevordert een geweldige vezelmix om haarballen kwijt te raken en een functioneel spijsverteringskanaal te creëren. Dit product bevat 250 calorieën per kopje. De gegarandeerde analyse is 33% ruw eiwit, 8,3% ruw vet, 11% ruwe celstof en 8% vocht.

Het product bevat L-caroteen en caloriearme ondersteuning voor een gezond metabolisme. Dit product bevat 437 calorieën per kopje. Dit product bevat 43% ruw eiwit, 9% ruw vet, 5% ruwe celstof en 12% vocht. Vanwege het hoge caloriegehalte werkt het misschien niet voor elke situatie, dus neem eerst contact op met uw dierenarts.

In één portie zitten 360 calorieën. De gegarandeerde analyse is 31% ruw eiwit, 9% ruw vet, 9% ruwe celstof. U hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke granen die de maag van uw kat irriteren, want het recept is volledig holistisch en glutenvrij. Het is uitgebalanceerd met 90 miljoen levende probiotica en zit vol met omega-vetzuren.

Dit recept is speciaal ontworpen voor minder actieve volwassen katten met gewichtsproblemen. Het werkt echter niet voor elke kat. Het heeft een 100% tevredenheidsgarantie van het bedrijf, dus u kunt uw geld terugkrijgen als dingen niet werken zoals verwacht. Dit recept bevat 320 calorieën per kopje.

De gegarandeerde analyse van dit recept is 35% ruw eiwit, 9,5% ruw vet, 9% ruwe celstof en 10% vocht. Het bevat ook tonnen omega-vetzuren en taurine voor totale lichaamsondersteuning. Dit product bevat ook een aantal behoorlijk fatsoenlijke ingrediënten die de smaakpapillen lijken te prikkelen. Het bevat kippenmeel, zalmmeel, erwteneiwit en garbanzobonen om er maar een paar te noemen.

Dit recept is uitstekend voor katten met overgewicht en het bedrijf biedt ook een 100% tevredenheidsgarantie op het product. Doorzoek onze database met meer dan 8162 berichten met actuele informatie van onze experts en dierenartsen. Eerst en vooral is dit droogvoer rijk aan vezels met hulp bij de spijsvertering en leidt het tot een betere reinigingservaring voor kattenbakken. De Rachael Ray Nutrish Superfood Blends droogvoer is een geweldige manier om essentiële voedingsstoffen aan uw kat te leveren en tegelijkertijd gewichtsverlies aan te moedigen.

Het is speciaal ontwikkeld om het gewicht van je tubby kitty te verminderen, maar het recept krabbelt niet op voedingswaarde. Met op de boerderij gekweekte kip als een magere bron van dierlijke eiwitten, is deze formule voor „gezond gewicht” voor binnenkatten zeer verteerbaar, terwijl het weinig calorieën en vet bevat. Hoewel specifieke formules die zijn afgestemd op de beste resultaten voor gewichtsverlies bij katten nooit echt „budget kattenvoer” zijn, biedt deze Purina Pro Plan-optie zeker een uitstekende waarde. Siamese katten kunnen bijvoorbeeld gezond zijn met slechts 5 pond, terwijl Maine Coon-katten gezond kunnen zijn met 25 pond.

Al deze ingrediënten voldoen aan de gestelde eisen van voeding en zuiverheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw kat. Voedsel dat veel koolhydraten bevat, leidt waarschijnlijk tot gewichtstoename, omdat het rijk is aan calorieën en geen natuurlijk onderdeel is van het dieet van een kat. Het ideale dieet voor gewichtsverlies heeft een hoog eiwitgehalte met een matig vetgehalte en minimale koolhydraten. We weten dat het moeilijk is om dat schattige, harige gezicht te weerstaan als ze smeken om lekkernijen of meer voedsel, maar je voet naar beneden zetten en hun dieet volgen, is misschien wel wat helpt om ze lang gezond te houden.

Dit smakelijke recept voor kip en rijst is geformuleerd voor gewichtsbeheersing, behoud van magere spieren en gezonde immuniteit. Hoewel deze voedingsmiddelen misschien een iets hoger caloriegehalte hebben dan „gewichtsverlies” gelabeld voedsel (en niet noodzakelijkerwijs gericht zijn op gewichtsverlies), staan ze nog steeds aan de onderkant in termen van calorieën en kunnen ze je kat nog steeds helpen wat overtollige kilo's kwijt te raken, legt Thompson uit. Om voedingstekorten te voorkomen, kan uw dierenarts aanbevelen om uw kat over te schakelen op een voer dat speciaal is samengesteld voor gewichtsverlies of gewichtsbeheersing. Obesitas kan het risico van uw kat op kanker, diabetes, hartaandoeningen, artrose en andere gezondheidsproblemen verhogen.

Hoewel dit werkt voor de meeste gezonde volwassen katten, moet je wel oppassen voor allergietriggers. .

Leave Reply

All fileds with * are required