Wat is het beste kattenvoer op de markt?

Met een minimum van 32% ruw eiwit krijgt je katachtige vriend genoeg, afgeleid van verschillende bronnen, waaronder kip- en vismeel. Hoewel goedkoper in prijs dan veel alternatieven, werden belangrijke voedingsstoffen zoals vetzuren en taurine niet beknibbeld.

Wat is het beste kattenvoer op de markt?

Met een minimum van 32% ruw eiwit krijgt je katachtige vriend genoeg, afgeleid van verschillende bronnen, waaronder kip- en vismeel. Hoewel goedkoper in prijs dan veel alternatieven, werden belangrijke voedingsstoffen zoals vetzuren en taurine niet beknibbeld. Hoewel het waarschijnlijk niet onze eerste keuze is als geld geen probleem is, is dit kattenvoer een duidelijke winnaar als je met een beperkt budget kattenvoer winkelt. Iams ProActive Health Healthy Adult droog kattenvoer is een mix in het midden van de verpakking die bevredigende kwaliteit biedt tegen een gemiddelde prijs, zonder iets spectaculairs te doen.

Het heeft een behoorlijk minimaal 32% eiwit, uit bronnen zoals kip- en kippenbijproductmaaltijd, die worden vermeld als de eerste twee ingrediënten. Helaas zijn er niet veel andere ingrediënten op basis van dieren. Er zijn echter enkele insluitsels van mindere kwaliteit, zoals maïsglutenmeel, maïsgrutten, brouwers, gedroogde gist en meer. Een totaal eiwitgehalte van slechts 28% is erg laag, vooral in vergelijking met alternatieven.

Het taurinegehalte, een essentiële voedingsstof voor elke kat, wordt niet eens vermeld. Al met al kan de lage prijs dit voedsel in een mum van tijd aantrekkelijk maken, maar voor regelmatige voeding is het zeker niet onze eerste keuze. Hoewel het geen receptdieet is, is dit gewichtsbeheersingsvoer van Purina een van de beste natte kattenvoeders op de markt. Als dierenarts gebruik ik dit vaak als een goedkoper alternatief zonder recept voor katteneigenaren die moeite hebben om een deel van de klinische en voorgeschreven diëten te betalen.

Het bevat slechts 79 calorieën per blik, wat betekent dat het gemakkelijk is voor ouders van gezelschapsdieren om te porteren. Natte voedingsmiddelen bevatten een hoog percentage water, maar moeten ook een aanzienlijk percentage hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten bevatten die in hun ingrediënten worden vermeld. De natte voedingsmiddelen op onze onderstaande lijst bevatten bijvoorbeeld tussen 8% en 10% dierlijke eiwitten minder dan de percentages die je in droog voedsel aantreft, maar dat komt door het hoge percentage water. Kies tussen blikjes van 3 ounce of 5,5 ounce.

Kip is het eerste ingrediënt in dit droogvoer van Rachael Ray Nutrish, waardoor het een betaalbaar maar kwalitatief droogvoer is. Op de boerderij gekweekte kip wordt gecombineerd met gezonde bruine rijst, groenten, essentiële vitamines, mineralen en taurine. Vind het in zakken van 3, 6 of 14 pond. Gemaakt met premium dierlijke eiwitten, bevat deze brokjes geroosterd hertenvlees en gerookte zalm in een recept dat is ontworpen om uitgebalanceerde voeding te bieden zoals de natuur het bedoelde.

Een van de gezondste opties op onze lijst, dit kattenvoer wordt geleverd in zakken van 5 pond of 14 pond. Deze eiwitrijke paté van Wellness heeft kip als eerste ingrediënt in een voedselrijk, graanvrij recept met antioxidanten, taurine, vitamines en mineralen. Het wordt geleverd in blikjes van 3, 5,5 en 12,5 ounce. Dit graanvrije natvoer leidt met zalm en forel en omvat fruit en groenten.

En is verkrijgbaar in blikjes van 3 of 5,5 ounce. Houd er rekening mee dat het erg belangrijk is om het advies van uw dierenarts op te volgen als het gaat om het gewicht van uw kat. Op dit etiket vindt u ook geen essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine, die uw kat nodig heeft. Bij het selecteren van premium droogvoer is het belangrijk om er een te kiezen die essentiële voedingsstoffen bevat om aan de behoeften van uw kat te voldoen.

Voor de meeste volwassen katten raad ik een combinatie van natvoer en droogvoer aan om de voordelen van beide te krijgen. Als bonafide dierenliefhebber bracht ze haar jeugd door omringd door huisdieren en is ze vaak te vinden om voor de katten en honden van haar buren te zorgen. Het eten bestaat uit 64% kip en kalkoen, waarbij erwten en erwteneiwit een royale 24% van het recept vormen. Als je je kat droogvoer gaat geven, raad ik je ten zeerste aan om voer te kopen dat net zo hard werkt als dit om ze gezond te houden.

Simpson (en wat hulp van de meest enthousiaste recensenten op internet), we hebben hieronder enkele van de beste kattenvoermerken uitgelicht die je kunt proberen. Hoewel leeuwen in de dierentuin in veel opzichten anders zijn dan je kat, blijft het een feit dat beide verrijking nodig hebben als ze eten. Chris Vanderhoof, DVM, MPH raadt kattenbezitters aan zichzelf verschillende vragen te stellen voordat ze voedsel voor hun katten kiezen. Met kippendij, borst en lever als de drie belangrijkste ingrediënten, zit dit verse voedsel boordevol premium dierlijke eiwitten.

Kip en rijst zijn de eerste twee ingrediënten in dit droogvoer, ontworpen voor een gezonde vacht en spijsvertering. Volg de door de fabrikant aanbevolen bewaarinstructies, die te vinden zijn op de verpakking van het voedsel, en gebruik of gooi voedsel weg op de houdbaarheidsdatum. Er is niets mis met geld besparen op kattenvoer, zolang je maar voedsel kiest dat qua voedingswaarde gezond is. .

Leave Reply

All fileds with * are required