Wat is het beste kattenvoer voor een gevoelige maag?

Niet al het beste droge kattenvoer voor gevoelige magen is graanvrij. Ingrediënten zoals rijst en havermout kunnen licht verteerbaar en niet-irriterend zijn voor de maag van sommige katten, vooral wanneer ze worden gebruikt om een eiwitrijke formule te ondersteunen die is verrijkt met voedingsstoffen.

Wat is het beste kattenvoer voor een gevoelige maag?

Niet al het beste droge kattenvoer voor gevoelige magen is graanvrij. Ingrediënten zoals rijst en havermout kunnen licht verteerbaar en niet-irriterend zijn voor de maag van sommige katten, vooral wanneer ze worden gebruikt om een eiwitrijke formule te ondersteunen die is verrijkt met voedingsstoffen. Prebiotische en probiotische ingrediënten werken samen om een optimaal darmbioom te herstellen. Extra huidvoedende ingrediënten zoals vitamine A en omega-6-vetzuren gaan verder dan darmondersteuning om het algemene welzijn van uw kat te verbeteren.

Nutro Wholesome Essentials Sensitive Cat Chicken, Rice %26 Peas Recipe is een fantastische selectie voor katten met een gevoelige spijsvertering. Het eerste ingrediënt is echt kippenvlees en het is vrij van maïs-, tarwe- en soja-eiwit, wat veel voorkomende allergenen zijn voor katten met gevoelige magen. De bietenpulp voegt wat vezels toe om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Smalls Fresh food is de eerste beste algemene keuze voor eigenaren die de best mogelijke voeding voor hun katten willen.

Smalls komt zijn beloften na van kattenvoer zonder vulstoffen en vervelende ingrediënten, terwijl het voedsel levert dat rijk is aan eiwitten uit bronnen zoals rundergehakt, runderhart en runderlever. Als je favoriete kat een gevoelige maag heeft en je op zoek bent naar een remedie voor je kat, is Smalls Fresh Raw Ground Cow Food over het algemeen het beste voer voor katten met een gevoelige maag. Dit kattenvoer van menselijke kwaliteit heeft een ruw eiwitgehalte van meer dan 21%. Smalls bevat 68% rundergehakt (90% mager), 6,64% runderlever en 5,22% runderhart als eiwitgehalte.

Er zit niets kunstmatigs, zoals vulstoffen en chemicaliën, in dit kattenvoer dat de maag van uw kat kan verstoren. Blue Buffalo Basics Limited Ingredients Diet, Graanvrij Natuurlijk Kitten Pate Nat Cat Food is onze keuze als beste voor kittens. Het bevat slechts beperkte ingrediënten, dus het is gemakkelijker om eventuele problemen van uw kat te beperken. Turkije is het eerste ingrediënt, en het is een goede keuze, vooral voor een kat die allergisch kan zijn voor kip.

Het bevat ook omega-3-vetten die essentieel zijn voor het ontwikkelen van katten. Er zijn geen schadelijke chemische conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Cat Chow Sensitive Maag Gentle Dry Cat Food is een uitstekend voer dat uw kat van veel eiwitten voorziet. Een hoog vezelgehalte helpt het spijsverteringsstelsel van uw huisdier in evenwicht te brengen door het vocht in de darmen te reguleren, waardoor het risico op constipatie en diarree wordt verminderd.

Het voorziet uw huisdier ook van 25 essentiële vitamines en mineralen die het nodig heeft om gezond te blijven. Als u onlangs bent begonnen met het voeren van een nieuwe voeding of traktatie aan uw kat, raden we u aan deze langzaam te introduceren. Begin met slechts 10% gemengd met 90% van hun normale voeding. Blijf het percentage om de paar dagen verhogen totdat je het oude voedsel verwijdert.

We raden ook aan voedingsmiddelen te vermijden die katten problemen geven, waaronder rundvlees, melk en eieren. Als u dit voedsel aan uw kat wilt voeren, raden we aan om een kleine hoeveelheid voer zonder andere ingrediënten te verstrekken om te zien hoe het reageert. Katten uit bloembedden houden (11 eenvoudige methoden). Hoewel voedsel voor katten met een gevoelige maag over het algemeen bedoeld is om minder voedingsstoffen te bevatten die katten moeite hebben om te verteren, variëren ze aanzienlijk, samen met de individuele gevoeligheden van uw katten.

Als algemene keuze vonden we Royal Canin Digest Sensitive Gravy het beste kattenvoer voor gevoelige magen. Royal Canin Digest Sensitive Gravy Cat Food Blue Buffalo Sensitive Maag Adult Dry Cat Food Volledig ontworpen voor katten met een gevoelig spijsverteringsstelsel, biedt dit natte kattenvoer een 100% compleet voedingsdieet. Kijk snel naar de verhouding tussen eiwitten en inhoud en je zult snel beseffen dat geen enkele andere fabrikant van kattenvoer in de buurt komt van zo'n indrukwekkend contrast. In termen van voedsel zou je kunnen overstappen op het nieuwe voedsel door 20% van het nieuwe voedsel te mengen met 80% van het oude.

Maak geleidelijk je zet totdat je 100% van de nieuwe dingen bereikt. Traktaties mogen nooit meer dan 10% uitmaken van de dagelijkse calorie-inname van een kat, dus zorg ervoor dat je je niet schuldig maakt aan een beetje overboord gaan met deze. Dit zijn slechts huismiddeltjes, die zullen helpen om uw kat te ondersteunen met gastro-intestinale problemen, maar ze KUNNEN professionele zorg NIET VERVANGEN. Als u een verantwoordelijke en zorgzame eigenaar bent van een gevoelige maagkat, moet u zo snel mogelijk naar uw dierenarts gaan, het beste kattenvoer voor gevoelige magen kiezen en deze stappen begeleiden met huismiddeltjes voor katten met gevoelige magen uit deze lijst.

Het beste droge kattenvoer voor diarree in of lijst is Purina ONE Sensitive Skin %26 Maagdroog kattenvoer, omdat het een perfecte combinatie is van waarde en prijs. Als u het echter niet erg vindt om meer te betalen, overweeg dan Blue Buffalo Sensitive Maag Adult Dry Cat Food of enkele beperkte ingrediëntenseries zoals Purina Pro Plan Sensitive Skin and Maag. Zoals we al hebben opgemerkt, hangt het allemaal af van je vereisten en de voorkeuren van je kat. Als de prijs een grote zorg voor u is, is Purina gevoelig kattenvoer voor de maag de ideale variant.

Als uw kat echter geen droogvoer kan eten, rehydratatie nodig heeft of ouder is en gebitsproblemen heeft, kies dan voor Royal Canin Digest Sensitive Gravy - dit natte kattenvoer voor gevoelige magen is geliefd bij katten. kattenvoer voor gevoelige magen heeft meestal een vrij eenvoudig ingrediëntenrecept - net als het Instinct Limited Ingredient Grain-Free Cat Food, ondanks het feit dat het het dieet met beperkte ingrediënten vertegenwoordigt. Halo weet dat het beste kattenvoer voor een gevoelige maag het voer is dat hele dierlijke eiwitten bevat (kip, kalkoen, konijn - wat dan ook) - en ze vertegenwoordigen dit idee met succes in hun Halo Natural droog kattenvoer. Dit resulteert in minder maagretentie van voedsel en verhoogt de hoeveelheid voedsel die wordt verteerd en opgenomen.

Overstappen naar een van de beste kattenvoer voor gevoelige magen kan echt een verschil maken voor zowel het geluk van je katten als je eigen geluk. Het Cornell Feline Health Center behandelt de basisprincipes van kattenvoeding en schetst enkele manieren waarop u uw kat een gezond dieet kunt geven. Solid Gold Winged Tiger with Quail %26 Pumpkin Grain-Free Sensitive Maag Adult Dry Cat Food is een perfecte keuze voor glutengevoelige katten. Zoek in dit geval naar paté textuur - het zal gemakkelijker bezinken dan droogvoer of nat kattenvoer zoals jus.

Als het lijkt alsof het eten een beetje van alles erin heeft gegooid, of sommige ingrediënten vaag lijken („vlees in plaats van „kip” of „vis”), kan dat een teken zijn dat je de kwaliteit moet verhogen. Helaas bevat dit voer aardappel, die rijk is aan koolhydraten en minimaal voedzaam is voor uw kat. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat u uw kat voorziet van volledig natuurlijk voer dat van hoge kwaliteit is. Voor meer allergische katten bevatten diergeneeskundige receptdiëten met nieuwe dierlijke eiwitten een eiwit uit één bron en worden ze geproduceerd in een faciliteit die kruisbesmetting voorkomt.

Dus als uw kat bijwerkingen heeft getoond op veelvoorkomende vleesbronnen zoals kip, kalkoen of vis, kunt u een dierlijk eiwit proberen dat ze nog nooit eerder hebben gehad om dit probleem op te lossen. In plaats van vulstoffen bestaande uit granen, gebruikt dit recept sperziebonen, erwten en spinazie in dit kattenvoer, allemaal gezond voedsel dat geschikt is voor katten. .

Leave Reply

All fileds with * are required