Wat is het beste kattenvoer voor gevoelige magen?

Niet al het beste droge kattenvoer voor gevoelige magen is graanvrij. Ingrediënten zoals rijst en havermout kunnen licht verteerbaar en niet-irriterend zijn voor de magen van sommige katten, vooral wanneer ze worden gebruikt om een eiwitrijke formule te ondersteunen die is verrijkt met voedingsstoffen.

Wat is het beste kattenvoer voor gevoelige magen?

Niet al het beste droge kattenvoer voor gevoelige magen is graanvrij. Ingrediënten zoals rijst en havermout kunnen licht verteerbaar en niet-irriterend zijn voor de magen van sommige katten, vooral wanneer ze worden gebruikt om een eiwitrijke formule te ondersteunen die is verrijkt met voedingsstoffen. Prebiotische en probiotische ingrediënten werken samen om een optimaal darmbioom te herstellen. Extra huidvoedende ingrediënten zoals vitamine A en omega-6-vetzuren gaan verder dan darmondersteuning om het algemene welzijn van uw kat te verbeteren.

Dit zijn slechts huismiddeltjes, die zullen helpen om uw kat te ondersteunen met gastro-intestinale problemen, maar ze KUNNEN professionele zorg NIET VERVANGEN. Als u een verantwoordelijke en zorgzame eigenaar bent van een gevoelige maagkat, moet u zo snel mogelijk naar uw dierenarts gaan, het beste kattenvoer voor gevoelige magen kiezen en deze stappen begeleiden met huismiddeltjes voor katten met gevoelige magen uit deze lijst. Het beste droge kattenvoer voor diarree in of lijst is Purina ONE Sensitive Skin %26 Maagdroog kattenvoer, omdat het een perfecte combinatie is van waarde en prijs. Als u het echter niet erg vindt om meer te betalen, overweeg dan Blue Buffalo Sensitive Maag Adult Dry Cat Food of enkele beperkte ingrediëntenseries zoals Purina Pro Plan Sensitive Skin and Maag.

Zoals we al hebben opgemerkt, hangt het allemaal af van je vereisten en de voorkeuren van je kat. Als de prijs een grote zorg voor u is, is Purina gevoelig kattenvoer voor de maag de ideale variant. Als uw kat echter geen droogvoer kan eten, rehydratatie nodig heeft of ouder is en gebitsproblemen heeft, kies dan voor Royal Canin Digest Sensitive Gravy - dit natte kattenvoer voor gevoelige magen is geliefd bij katten. Met kippendij, borst en lever als de drie belangrijkste ingrediënten, zit dit verse voedsel boordevol premium dierlijke eiwitten.

Sommige van de beste kattenvoer voor spijsverteringsproblemen kunnen zoveel meer aanpakken dan alleen de gevoelige maag van uw kat. Wat uw primaire zorg ook is bij het kopen van kattenvoer, u moet kiezen tussen droog en nat voer, of een combinatie van beide voeren. Zoals eerder vermeld, moeten eventuele zorgen over de eetgewoonten van uw kat of de gevoeligheid voor gewoon kattenvoer bij uw dierenarts aan de orde worden gesteld. Omdat het van een bekend merk is, krijg je voeding van hoge kwaliteit en een voedingsmiddel dat aanzienlijk goedkoper is dan alle receptalternatieven.

Zodra u andere gezondheidsproblemen heeft behandeld, kunt u met uw dierenarts samenwerken om het beste voer voor de gevoelige maag van uw kat te vinden. Blue Buffalo, een vertrouwd merk, levert gevoelige maagvoeding met een gezonde punch met gemengde granen (zoals havermout en bruine rijst), groenten en fruit en echte kip. Om irritatie te bestrijden en de maag te kalmeren, gebruiken veel fabrikanten van kattenvoer nieuwe, hele en gehydrolyseerde eiwitten in hun voedsel in plaats van vleesmaaltijden. Deze specifieke formule is speciaal ontworpen voor katten met gevoelige magen, gemaakt met kwartels als primair ingrediënt en een nieuwe bron van eiwitten.

Je zorgen maken dat je kat niet goed eet, is een van de meest voorkomende oorzaken van angsten bij kattenbezitters. Graanvrije recepten zijn niet voor elke kat nodig, dus het werkt het beste voor bekende glutenintoleranties die door uw dierenarts zijn gediagnosticeerd. Dit recept is speciaal afgestemd op katten met gevoelige buiken om hun spijsverteringskanaal soepel te laten verlopen. Zodra u wat basisinformatie over uw kat hebt ingevuld op de website van het bedrijf, ontvangt u een abonnementsdoos gevuld met voedsel dat bij uw kat past op basis van de door u verstrekte informatie.

De ActivBioMe+ Technology-mix van prebiotische ingrediënten ondersteunt de optimale spijsvertering van uw kat, terwijl maagverzachtende ingrediënten zoals kip en pompoen van hoge kwaliteit uw gevoelige kat helpen hun voedsel efficiënter te verwerken.

Leave Reply

All fileds with * are required