Wat is het beste kattenvoer voor haarballen?

Blue Buffalo's Indoor Hairball Control kattenvoer is een andere uitstekende keuze voor haarbalcontrole. De 10 beste kattenvoer voor.

Wat is het beste kattenvoer voor haarballen?

Blue Buffalo's Indoor Hairball Control kattenvoer is een andere uitstekende keuze voor haarbalcontrole. De 10 beste kattenvoer voor. Als je een haarbalhacktabby hebt met een beperkt budget, hebben we precies wat voor je is gevonden. Het IAMS Proactive Hairball Control Dry Cat Food is verkrijgbaar in zakken van 3½, 7, 16 of 22 pond en wordt geleverd in een kip- en kalkoensmaak.

Dit is een formule die is ontworpen om uw huisdier niet alleen te helpen haarballen te passeren, maar ook om zijn gewicht op een beheersbaar niveau te houden. IAMS gebruikt een mix van vezels en bietenpulp om haarballen te bestrijden. Het bevat ook L-carnitine om uw huisdier te helpen af te vallen. Dit is een geweldige maaltijd voor katten die binnenshuis gebonden zijn.

De formule is licht verteerbaar en bevat 10% minder vet dan andere recepten, plus ze gebruiken echte kip als eerste ingrediënt en bron van gezonde eiwitten. Bovendien bevat dit kattenvoer vitamines en mineralen zoals calcium, kalium en omega's 3 en 6 om een algehele gezonde tabby te bevorderen. Daartoe zitten er geen kunstmatige ingrediënten, synthetische kleurstoffen of tarwe in de formule. Daarnaast bevat deze formule 32% eiwit.

Bovendien is het geformuleerd volgens AAFCO's richtlijnen voor voeding. Het is gemakkelijk te verteren en geweldig voor binnendieren. U kunt dit product ophalen in zakken van 3, 6 of 14 pond. Bovendien is de maaltijd samengesteld met extra vitamines en voedingsstoffen om uw kat gezond te houden.

De Purina ONE Hairball Formula Cat Food is een droog dieet dat je kunt oppikken in zakken van 3½, 7, 16 of 22 pond. Het wordt geleverd in een smakelijke kipformule die geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen bevat. Het is verrijkt met vitamines, mineralen en supplementen antioxidanten zoals vitamine E en A om een gezonde huid, vacht, spijsvertering en immuunsysteem te bevorderen. We moeten er ook op wijzen dat je dit voedsel kunt vinden in een zak van 6,3 pond of een verpakking van vier zakken van 3,15 pond.

Het is ook een geweldige optie voor katten die hun tijd zowel binnen als buiten doorbrengen. Het is ook goed voor alle rassen, maten en leeftijden van katten. Nutro, gekookt in de VS, is verkrijgbaar in een zak van 3, 5 of 14 pond. Het heeft kip als eerste ingrediënt en het is gemaakt met een mix van natuurlijke vezels om haarballen onder controle te houden.

Als laatste opmerking moet u er rekening mee houden dat dit voedsel moeilijk te verteren is voor de meeste katachtige huisdieren. Op de nummer negen plek hebben we de AvoDerm haarbal Control Formula Cat Food. Dit is een kattenmaaltijd gemaakt om niet alleen haarballen maar ook het gewicht onder controle te houden. Het wordt geleverd in een kiprecept dat helaas niet lekker is voor veel kattenvrienden.

Je kunt het vinden op planken of websites in een zak van 3½, 6 of 11 pond. We willen meteen delen dat dit voedsel niet zo effectief is in het beheersen van haarballen als onze andere keuzes. Het wordt ook niet aanbevolen om af te vallen. Onze laatste keuze is het Wellness Complete Health Natural Dry Cat Food.

Dit is een optie die je kunt ophalen in een zak van 2½, 6 of 12 pond en wordt geleverd in een kipmeel en rijstdroge formule. Hoewel het een behoorlijk deel aan vitamines en voedingsstoffen bevat, is de natuurlijke vezelmix niet effectief in het verminderen van haarballen of het helpen ze door het spijsverteringskanaal van uw huisdier te gaan. Een vezelrijk dieet helpt ook sommige katten met haarballen. Dit droogvoer is geformuleerd voor binnenkatten en bevat cellulosepoeder om het haar door het spijsverteringskanaal te bewegen en haarballen te voorkomen.

Deze vitamines en mineralen zullen een gezonde huid en vacht bevorderen en helpen om de hoeveelheid los haar te verminderen die het potentieel heeft om het systeem van uw kat binnen te dringen en haarballen te creëren. We weten dat de gezondheid van uw kat een prioriteit is, dus u zult blij zijn te weten dat we uitgebreid onderzoek hebben gedaan en meerdere geloofwaardige bronnen hebben gebruikt om deze waardevolle informatie te vinden. Dit voer maakt gebruik van een verscheidenheid aan vezels die zijn ontworpen om de vacht gemakkelijk door het spijsverteringskanaal te laten bewegen. Diëten die enigszins hypoallergeen zijn, zijn zonder recept verkrijgbaar bij veel retailers in dierenvoeding.

We Love Cats and Kittens is een liefdeswerk dat je elke dag foto's, video's en verhalen over katten en kittens brengt met nieuwe berichten. Als u uw kat niet kunt verzorgen of niet wilt, kunt u hem altijd naar een professionele trimmer brengen. Dierenexperts, vooral kattenexperts, zeggen dat kattenvoeding een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van haarballen. Eigenaren bevestigen dat hun katten deze brokjes echt lekker vinden, dus de smaak moet goed zijn - maar wat nog belangrijker is, het verbetert de haarbalfrequentie positief.

Dit betekent dat het voedsel waarschijnlijk is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zal dienen als een waardevolle eiwitbron. Katten mogen niet gedwongen worden om een haarbalsmeermiddel te eten, omdat de stress en rommel opwegen tegen elk potentieel voordeel, maar u kunt proberen het toe te voegen aan het voer van uw kat of een beetje op de poot van uw kat te leggen zodat ze kunnen likken. Niet-gediagnosticeerde allergieën voor voedsel en problemen met inflammatoire darmaandoeningen kunnen soms bijdragen aan haarballen. Als je kijkt naar de beste ingrediënten in het voer van je kat, moeten het altijd ingrediënten zijn die je herkent.

Hoewel deze stukjes geweldig zijn, zullen ze niet alle katten aanspreken - vooral degenen die niet van grote stukjes koekje houden. .

Leave Reply

All fileds with * are required