Wat is het beste kattenvoer voor kittens?

Wellness Core Kitten Formula Droogvoer. Blue Buffalo Wilderness Kitten Droogvoer.

Wat is het beste kattenvoer voor kittens?

Wellness Core Kitten Formula Droogvoer. Blue Buffalo Wilderness Kitten Droogvoer. Halo Holistic Wild Salmon and Whitefish Recept Kitten Droogvoer. Purina One Healthy Kitten Formula Droogvoer.

We waren onder de indruk zodra we begonnen met het lezen van het voedingsetiket op het Instinct Original Grain-Free Dry Kitten Food. Van de vijf hoofdingrediënten die worden gebruikt om dit recept te maken, zijn er vier eiwitbronnen op dierlijke basis. Kip wordt vermeld als het belangrijkste ingrediënt, gevolgd door kalkoenmeel en vervolgens menhaden vismeel. Zoals je kunt zien, heeft Instinct zeker geen bochten gesneden met betrekking tot het eiwitgehalte, met een breed scala aan hoogwaardige vleesgebaseerde eiwitten die oplopen tot een minimum van 42,5%.

Purina Pro Plan Kitten versnipperde mix Kip- en rijstformule Droog kattenvoer. De heilzame ingrediënten in dit voedsel zijn hoogwaardige eiwitten, vetzuren, taurine voor de ontwikkeling van ogen en hart en een goede dosis fruit en groenten. Samen met de hulp van diergeneeskundig adviseur Dr. Diana Hasler, zijn de onderstaande opties voor nat en droog kittenvoer allemaal samengesteld om 100% compleet en uitgebalanceerd te zijn en alle vitamines, mineralen en antioxidanten te bevatten die uw kitten nodig heeft.

Natuurlijk kunt u uw kitten elk voer voeren met de tekst „kitten” op het etiket, maar als u uw kitten premium voeding wilt aanbieden om het in topgezondheid te houden, dan bent u niet op zoek naar een gemiddeld kittenvoer. Het nadeel is dat het erg duur is, maar als je kat normaal voedsel moeilijk te eten en te verwerken vindt, is dit een zeer verstandige investering om hun lijden snel te stoppen. Deze bijproducten worden vervolgens verwerkt om ziekteverwekkende bacteriën te doden voordat ze worden opgenomen in voer voor huisdieren. Omdat dit een aanvullend voer is, mag het niet het primaire voer van uw kitten zijn, maar kan het als een speciale traktatie worden gevoerd naast een compleet kittendieet.

Droogvoer werkt vaak aan de goedkopere kant als het gaat om katten- en kittenvoer, omdat je er zoveel van in een verpakking krijgt. Ook essentieel zijn voedingsstoffen zoals essentiële omega-vetzuren en taurine, en dit voedsel bevat voldoende hoeveelheden van beide. Deze maaltijdoptie is geformuleerd om zeer jonge kittens te helpen bij de overgang van moedermelk naar vast voedsel, en wordt beschouwd als een „eerste fase voedsel” en is het meest geschikt voor kittens jonger dan vier maanden. Dit voer bestaat uit de ideale verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten om uw kitten te ondersteunen terwijl ze groeien en actiever worden.

Aan de andere kant, als je nee zegt tegen zelfs maar een van die vragen, is het misschien tijd om rond te kijken voor een nieuw voedsel. Zodra ze ouder zijn, wilt u misschien beginnen met het voeren van droogvoer volgens een schema om het risico op gewichtsproblemen te verminderen. Ongeacht de textuur, elk van de hier aanbevolen voedingsmiddelen biedt een complete voedingsmaaltijd die ook een lange weg zal helpen om tegemoet te komen aan de hydratatiebehoeften van uw kitten. Dit kittenvoer bevat echte kip als eerste ingrediënt en bevat geen ongewenste bijproducten van kippen.

Het dagelijks verstrekken van voldoende natvoer voor alle behoeften van uw kitten kan echter behoorlijk duur worden.

Leave Reply

All fileds with * are required