Wat is het gezondste kattenvoer voor binnenkatten?

Cat Chow Gezond droogvoer voor binnen - Runner Up. Fancy Feast Delights - Eervolle vermelding.

Wat is het gezondste kattenvoer voor binnenkatten?

Cat Chow Gezond droogvoer voor binnen - Runner Up. Fancy Feast Delights - Eervolle vermelding. Blue Buffalo — Dry kattenvoer voor volwassenen binnenshuis — Meaty Choice. Nutro — Gezond droog kattenvoer binnenshuis — Informational.

Deze ACANA-formule is een van de beste droge kattenvoeders voor binnenkatten en bevat 65% hoogwaardige dierlijke ingrediënten. Dat omvat scharrelkip en kalkoen, hele haring en konijn. Zonder kunstmatige kleur-, smaakstoffen of conserveermiddelen bevat dit recept alle voeding die uw kat nodig heeft en niets dat ze niet hebben. Royal Canin is een van de beste kattenvoermerken voor binnenkatten, en deze formule is ontworpen om uw thuisblijvende kat te helpen een ideaal gewicht te behouden, haarballen onder controle te houden en de spijsvertering te ondersteunen.

Met vezels gevulde ingrediënten zoals maïs, brouwers, rijst, tarwe en erwtenvezels ondersteunen de spijsvertering en helpen je kat vervelende haarballen door te geven. De eiwitten in deze knapperige brokformule zijn licht verteerbaar en smakelijk. Een van onze beste kattenvoer binnenshuis komt van Instinct, dat hapjes gevriesdroogd rauw vlees toevoegt aan de formule. Kooivrije kip is het eerste ingrediënt in dit recept dat geen granen, aardappelen, maïs, tarwe, soja of bijproductmeel bevat.

Geschikt voor alle levensfasen, kunt u deze brokken voeren aan kittens, volwassen katten en oudere katten. Probeer je je kat te helpen af te vallen? Probeer dit gewichtsbeheersing kattenvoer voor volwassenen. Elke kop brokjes bevat 37 gram eiwit om de magere spieren en de gezondheid van het hart te ondersteunen. Een mix van natuurlijke vezels helpt haarballen onder controle te houden.

Geef uw kat complete en uitgebalanceerde voeding zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen wanneer u kiest voor een van de gezondste kattenvoer voor binnenkatten van Purina. Naast kattenvoer binnenshuis, bieden onze winkels gezondheids% 26 wellnessproducten en -diensten om ervoor te zorgen dat uw kleine dier alles heeft wat ze nodig hebben om te gedijen. Beheer de gezondheid van uw huisdier %26 welzijn met Pals Rewards. Het Smalls gevriesdroogde rauwe kattenvoer is onze eerste keuze omdat het ten minste 45% ruw eiwit bevat, het menselijk is, gezond en lang meegaat.

Een droogvoer voor katten die minstens 12 maanden oud zijn, kip, bijproductmeel van kip en maïsgrutten zijn de eerste drie ingrediënten. Kleine plakjes gemaakt van bijproducten van kip, kip, kippenlever en varkenslever worden gemaakt voor kittens jonger dan 12 maanden. Het beste droogvoer voor binnenkatten is het Essence Ocean %26 Freshwater Recipe Grain-Free Dry Cat Food. Dit voer is verkrijgbaar in twee zakgroottes en bevat 40% eiwit, 5% vezels en 17,5% vet.

De eerste vier ingrediënten zijn hele vis, inclusief zalm en sardines, en de volgende drie ingrediënten zijn verschillende soorten vismeel. Dit voer is graanvrij en is aardappel-, rundvlees- en pluimveevrij, waardoor het een uitstekende keuze is voor katten met voedselallergieën en gevoelige magen. De eiwitbronnen in dit voedsel zijn duurzaam, waardoor dit een voedselkeuze is die beter is voor de aarde dan veel andere opties. De verscheidenheid aan eiwitten in dit voer betekent dat het zeer smakelijk is, zelfs voor de meest kieskeurige katten.

Tiki Cat's Born Carnivore Deboned Chicken%26 Egg Recipe Dry Kitten Food is het beste voer voor kittens en jonge katten. Dit voedsel bevat 42% eiwit en 22% vet om een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. De eerste zes ingrediënten zijn eiwitbronnen, waaronder kip zonder been en gedroogd eiproduct. Het is een goede bron van DHA, dat de gezondheid en ontwikkeling van hersenen en ogen ondersteunt.

De meeste kittens vinden dit voer zeer smakelijk, en veel mensen melden dat ze het moeten verbergen om hun kittens erbuiten te houden. Het beste natte kattenvoer voor binnenkatten is het Applaws Fish Selection in Broth Variety Pack. Dit voer is verkrijgbaar in twee blikjes en verpakkingen en bevat 15% eiwit. Het bevat weinig vet en vezels, en de tonijnsmaak bevat slechts drie ingrediënten, terwijl de andere twee smaken vier ingrediënten bevatten.

Elke smaak bevat tonijnfilet als eerste ingrediënt. Dit voedsel is een goede bron van taurine, die de gezondheid van hart en ogen ondersteunt. De hele ingrediënten en het hoge eiwitgehalte maken dit voer zeer smakelijk voor kieskeurige katten. Dit voer bevat te veel vet voor veel binnenkatten, dus houd rekening met het vetgehalte van 16% voordat u het voor uw kat kiest.

De brokjes in dit voer zijn groter dan de meeste andere brokjes voor kattenvoer, dus kieskeurige katten en katten met een slecht gebit kunnen het misschien niet gemakkelijk eten. De Tiki Cat After Dark Pate Venison %26 Beef Liver Recipe Wet Cat Food is een goede keuze voor katten die de voorkeur geven aan natvoer of geen gevogelte kunnen hebben. Hertenvlees is een ongebruikelijke eiwitbron waar de meeste katten geen allergieproblemen mee hebben. Het bevat 13% eiwit en 1% vezels, wat betekent dat het een goede optie kan zijn voor sommige diabetische katten als ze met hun dierenarts worden gewist.

De eerste drie ingrediënten zijn hertenvlees, water voor verwerking en runderlever, waardoor dit voedsel zeer smakelijk en hoog genoeg vocht bevat om de hydratatie te ondersteunen. De Natural Balance Original Ultra Indoor Chicken %26 Salmon Meal Dry Food is een goede keuze als je een grotere zak kattenvoer nodig hebt, omdat het verkrijgbaar is in zakken van 15 pond. Het bevat 30% eiwit en 8% vezels, waardoor het een goede optie is om haarballen te voorkomen en gezonde poepen te maken. Kip- en kippenmeel zijn de eerste twee ingrediënten, en dit voedsel bevat ook zalmmeel, gedroogd ei en andere dierlijke eiwitbronnen.

Het bevat veel taurine- en omega-vetzuren. Het Blue Buffalo Indoor Health Salmon %26 Brown Rice Recipe Dry Cat Food is verkrijgbaar in vier zakmaten van 2 - 15 pond. Het bevat 32% eiwit en 6% vezels met zalm zonder been en kippenmeel als eerste twee ingrediënten. Het bevat Blue Buffalo's „LifeSource Bits”, dit zijn brokjes vol vitamines, mineralen en antioxidanten die helpen een gezond immuunsysteem te ondersteunen.

Dit voer bevat veel omega-vetzuren voor de gezondheid van huid en vacht. Het Fresh Cow Recipe van Smalls is een geweldige premium keuze voor uw kat binnenshuis. Het recept bevat maar liefst 90% mager, rundergehakt van menselijke kwaliteit, dat 68,32% van het voedseltotaal uitmaakt. Het bevat ook 10% runderlever en runderhart, die het voedsel allemaal een totale inhoud van 21,6% ruw eiwit geven.

Het voer zit ook boordevol gezonde groenten zoals sperziebonen, spinazie en erwten, plus alle extra vitamine- en mineralensupplementen die uw kat nodig heeft om te gedijen zoals vitamine A, D3, B12 en mineralen calcium, fosfor en magnesium. Het voer is verkrijgbaar in een recept voor gehakt of paté om aan de unieke voorkeuren van uw kat te voldoen. Als onze beste algemene keuze raden we het Iams ProActive Health Indoor Dry Cat Food ten zeerste aan. Dit voer is ontworpen om gemakkelijk te worden verteerd en bevat echte kip als eerste ingrediënt.

Het bevat ook 10% minder vet dan de originele brokformules van Iams, waardoor u het gewicht van uw binnenkat onder controle kunt houden. Deze brokjes zijn ontworpen om complete en uitgebalanceerde voeding te bieden voor volwassen katten ouder dan 1 jaar. Het Purina Cat Chow Indoor Dry Cat Food is een voordelige keuze voor droge brokjes die speciaal zijn ontworpen voor binnenkatten. Met minder calorieën en een hoger vezelgehalte helpt deze brokken het gewicht van uw binnenkat op een gezond niveau te houden en tegelijkertijd haarballen onder controle te houden.

Purina Cat Chow bevat 25 essentiële mineralen en vitamines om uw kat er op zijn best uit te laten zien en zich op zijn best te laten voelen, terwijl u er zeker van kunt zijn dat ze bij elke hap complete en uitgebalanceerde voeding krijgen. Gemiddeld hebben katten binnenshuis minder calorieën nodig dan buitenkatten, maar dat wordt verantwoord binnen het voedingsprofiel van kattenvoer binnenshuis. Als ruwe gids hebben de meeste binnenkatten ongeveer 20 calorieën per pond lichaamsgewicht nodig. Dit voer is samengesteld om de allergenen die door uw kat worden geproduceerd te verminderen, waardoor dit een goede optie is voor huizen met mensen met kattenallergieën.

Alle beoordeelde voedingsmiddelen zijn echter vast voedsel, en er is hier iets voor zowat elke smaak en voorkeur. Ook zijn groenten en granen niet helemaal nodig in dit voer, omdat katten verplichte carnivoren zijn, maar dit voedsel is qua voedingswaarde uitgebalanceerd. Als je eenmaal hebt gekozen voor een nieuw merk voer voor je binnenkat, zorg er dan voor dat je het koopt voordat je oude merk helemaal op is. Zoals hierboven vermeld, is taurine een essentieel aminozuur waar je altijd naar moet zoeken in een droogvoer, omdat het helpt bij de spijsvertering, spierfunctie en immuniteit.

Aangezien u in de loop van het leven van uw kat veel voedsel koopt, hebben we de geschatte kosten per ounce voor elk voer vermeld op basis van de voorgestelde verkoopprijs van de fabrikant (die kan verschillen van de winkelprijs omdat die kunnen veranderen vanwege verschillende promoties). Dit kan vooral nuttig zijn als uw kat een gezondheidstoestand heeft die meer hydratatie vereist, zoals nierziekte, diabetes of urinewegaandoeningen. Met kip zonder been, kippenmeel en haringmeel als de drie belangrijkste ingrediënten, bevat dit droogvoer veel voor de soort geschikte eiwitten. We hielden niet van Cat Chow Indoor omdat de kip op de boerderij lager op de lijst staat dan vleesbijproducten en maïsingrediënten.

Voor kwaliteitscontrole en besmettingspreventie koopt of keurt het merk al zijn ingrediëntenbronnen rechtstreeks aan of keurt het deze goed, en het test elke partij voedsel die uit zijn U komt. Naast hoogwaardige eiwitbronnen en voedzame dierlijke eiwitbijproducten zoals lever en ander orgaanvlees, vindt u mogelijk granen op de ingrediëntenlijst van uw voedsel en dat is volkomen acceptabel voor het dieet van uw kat. Als dit voedsel (inclusief bietenpulp om haarballen te verminderen) een hit is, kun je de brokjes kopen in maten zo groot als 22 pond. Brokjes, natvoertexturen en smaakprofielen zijn allemaal dingen die u kunnen helpen bij het kiezen van welk voedsel uw kat het lekkerst vindt.

Studies tonen aan dat omega-vetten nuttig kunnen zijn voor uw kat door ontstekingen te verminderen, vooral die welke gepaard gaan met ouderdom. Chyrle Bonk, een dierenarts bij de huisdiergezondheidswebsite Doggie Designer, houdt van Purina Pro Plan omdat het eten van hoge kwaliteit is en toch betaalbaar en gemakkelijk te vinden is. .

Leave Reply

All fileds with * are required