Wat is het gezondste kattenvoer voor katten?

Een droogvoer voor katten die minstens 12 maanden oud zijn, kip, bijproductmeel van kip en maïsgrutten zijn de eerste drie ingrediënten. Kleine plakjes gemaakt van bijproducten van kip, kip, kippenlever en varkenslever worden gemaakt voor kittens jonger dan 12 maanden.

Wat is het gezondste kattenvoer voor katten?

Een droogvoer voor katten die minstens 12 maanden oud zijn, kip, bijproductmeel van kip en maïsgrutten zijn de eerste drie ingrediënten. Kleine plakjes gemaakt van bijproducten van kip, kip, kippenlever en varkenslever worden gemaakt voor kittens jonger dan 12 maanden. Weruva-kattenvoer is extreem waterdicht, dus het bevat minder calorieën per blik of zakje dan ander voedsel. Dit maakt het allebei uitstekend voor katten die moeten afvallen en duurder zijn dan het gemiddelde voer.

Hun droogvoedselselectie omvat drie recepten, met combinaties van kip en kalkoen, eend en kalkoen, en zalm en tonijn als primaire eiwitbronnen. Dit graanvrije en spijsverteringsvriendelijke recept zit vol smaak, textuur en geur waar je kat dol op zal zijn. Het kiezen van het juiste kattenvoer kan een ontmoedigende taak zijn, maar overleg met een dierenarts over de belangrijkste ingrediënten om naar te zoeken (of te vermijden) kan de taak minder intimiderend maken. Het is speciaal ontwikkeld voor katten ouder dan 7 jaar en wordt geleverd met drie verschillende smaken Ocean Whitefish %26 zalm, zalm %26 tonijn en kabeljauw% 26 garnalen.

Ze merkt ook op dat de consistentie van natvoer, dat varieert van paté tot stoofschotels, gemakkelijker is voor katten met minder tanden om op te kauwen. Nogmaals, ik ben geen dierenarts, maar als ik in jouw positie zou zijn, zou ik op zoek gaan naar een niet-recept voedsel met hoogverteerbare eiwitten en gecontroleerde fosforgehaltes. Het kiezen van het beste voer is een individuele keuze, en het is niet nodig om uw kat te voeren, wat op nummer één staat. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om te voorzien in de voedingsbehoeften van een kat, die in de loop van de tijd kunnen veranderen.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschap en trends op het gebied van kattenvoer, lees je wetenschappelijke rapporten, woonde branche-evenementen bij, sprak met kattenvoerexperts en insiders en probeerde voedsel in de echte wereld. Volwassen katten kunnen zich tegoed doen aan vier recepten die één enkele bron van dierlijke eiwitten bevatten, zoals kalkoen of kip. De dierenarts was nogal verrast door deze bevinding en vertelde me dat dit vrij zeldzaam is bij katten en vaker voorkomt bij honden. Net zoals je nadenkt over alle zuurdesem die je hebt gegeten tijdens het bakken thuis, moet je ook rekening houden met de hoeveelheid koolhydraten die je kat eet.

Dit recept is een ongewoon eenvoudig voedsel, met eend- en eendenbouillon als primaire ingrediënten, tapioca als verdikkingsmiddel, en een reeks toegevoegde vitamines, mineralen en aminozuren die elke maaltijd voedzaam compleet maken. Ik weet niet zeker wat je hebt gelezen over de effecten van graanvrij voer voor honden, maar er is geen reden waarom een graanvrij dieet schadelijk zou zijn voor de gezondheid van een kat.

Leave Reply

All fileds with * are required