Wat is het gezondste natvoer voor een kat?

Het beste natte kattenvoer dat we hebben getest, is het Ziwi Peak kattenvoer in blik. Dit merk heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteits- en productienormen.

Wat is het gezondste natvoer voor een kat?

Het beste natte kattenvoer dat we hebben getest, is het Ziwi Peak kattenvoer in blik. Dit merk heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteits- en productienormen. Verder gebruiken ze hoogwaardige ingrediënten van het hele dier, wat zorgt voor een eiwitrijk en hoog textuur nat kattenvoer. Om dit aan te tonen, hielden in ons onderzoek alle katten die het probeerden van de smaak.

Als je je ooit hebt afgevraagd wat het beste natte kattenvoer is, dan is dit het artikel voor jou. Dierenartsen en kattenbezitters geven de voorkeur aan nat kattenvoer omdat de beste merken voor nat kattenvoer meestal van echt vlees zijn gemaakt. Blue Buffalo Tastefuls Natural Pate Wet Cat Food is in één oogopslag het beste natte kattenvoer in een blik op de markt voor dit jaar. Er zijn veel voordelen verbonden aan het voeren van nat kattenvoer.

Het meeste natte kattenvoer heeft een hoog eiwitgehalte, vergelijkbaar met het natuurlijke dieet van katten. De geur van nat kattenvoer is ook aantrekkelijker voor katten dan die van droog kattenvoer. Het beste natte kattenvoer voor kieskeurige eters heeft meestal een geur van 'echt vlees' of 'echte vis'. De zachtheid en vleesachtige textuur van nat kattenvoer vermindert de moeilijkheid om jonge kittens voldoende porties te laten eten.

Bovendien is het beste natte kattenvoer voor kittens erg smaakvol en heeft het een hoog eiwit- en vetgehalte, wat essentieel is voor een gezonde groei. Zelfs het beste natte kattenvoer voor binnenkatten kan nog steeds een zeer sterke geur hebben, die in combinatie met het feit dat de kat een rommelige eter is, het hele huis kan laten ruiken naar zalm of tonijn. Het is heel gemakkelijk voor katten die nat voer krijgen om een puinhoop te maken in huis. Het eerste ingrediënt is de meest voorkomende inhoud in het voer, dus wanneer u een merk voedsel voor uw kat koopt, moeten eigenaren beginnen met het lezen van het etiket.

Het eerste ingrediënt in de beste merken voor nat kattenvoer is meestal echt vlees. We denken dat dit de beste paté voor katten is, naast dat het onze 3e keuze is. Tiki Cat Puka Puka Luau kattenvoer zit boordevol smaak en voeding. Deze formule is gemaakt met echte kippenborst die hormoonvrij is en gaar in bouillon gestoofd.

Met 16% ruw eiwit houdt dit voer de spieren, botten en het cardiovasculaire systeem van uw kat gezond, ongeacht hun leeftijd. De textuur is die van een consommé, waar de meeste katten dol op zijn. Een ander hoogwaardig Wellness-product maakt het tot onze selectie van beste natte kattenvoer. De Wellness CORE Natural Grain-Free Chicken Free Chicken Liver Pate Canned Cat Food is een graanvrije optie die hoogwaardige eiwitten levert aan je harige vriend.

De eerste 3 ingrediënten zijn kip, kippenlever en kippenbouillon. Het wordt gepresenteerd in een paté-achtige textuur voor gemakkelijk kauwen en het recept bevat antioxidantrijke veenbessen samen met vitamines, uitgebalanceerde mineralen, EPA- en DHA-omega's en essentiële taurine ter ondersteuning van de immuniteit, de gezondheid van de urinewegen en het algemene welzijn van uw geliefde kitten. Dat garandeert hoge insluitsels van vlees, organen en zeevruchten met toegevoegde superfoods voor een voedingsboost. Dit betekent dat het voer een hoogwaardige mix van ingrediënten bevat om aan de basisvoedingsbehoeften van uw kat te voldoen, legt Rachel Barrack, DVM, CVA, CVCH uit, inclusief vlees, taurine (een bouwsteen voor eiwitsynthese en een vitaal aminozuur voor katten) en water.

In het droogvoer van het merk voor Perzische katten zijn de brokjes bijvoorbeeld amandelvormig, waardoor deze katten gemakkelijker kunnen knabbelen met hun verkorte kaken. Met vlees, vis en bouillon als eerste vijf ingrediënten bevat Wellness Complete Health Turkey %26 Zalmformule Graanvrij ingeblikt kattenvoer (bekijk op Amazon) alle eiwitten die nodig zijn om uw obligate carnivoor te verzadigen. Veel bedrijven, zo niet de meeste, werken samen met fabrikanten in plaats van het kattenvoer in hun eigen faciliteit te maken. Het kiezen van het juiste voedsel is een belangrijk onderdeel van die vergelijking, en waden door een zee van marketingclaims kan het een verrassend moeilijke taak maken.

Voedselallergieën bij huisdieren zijn eigenlijk zeldzamer dan veel eigenaren van gezelschapsdieren denken, en je wilt er zeker van zijn dat je de juiste aandoening hebt geïdentificeerd om je kat te helpen zich beter te voelen. De natte hartige paté heeft kip, kalkoen of witvis als eerste ingrediënt, waardoor ze boordevol smaak en vocht zitten. Zelfs als er geen bewijs was dat synthetische voedselkleurstoffen gedrags- en fysieke problemen veroorzaken, zijn ze niet nodig. In plaats van rauw vlees in je keuken te malen, beveelt ze dit gevriesdroogde rauwe voeding van Instinct aan dat het voedselrijke voedsel nabootst dat je kat in het wild zou eten, maar in een vorm komt die veilig is om thuis te voeren.

Je zult ontdekken waarom de regel „eerste ingrediënten” verkeerd is en hoe je in plaats daarvan lijsten met ingrediënten voor kattenvoer kunt evalueren. Hoewel sommige van de vaag gelabelde ingrediënten zoals „dierlijke lever” en „vleesbijproducten” enkele vragen oproepen over kwaliteit, bevat het voedsel een goede concentratie dierlijke ingrediënten en eiwitten zonder veel zetmeel. Sommige droogvoer is eigenlijk gevriesdroogd, een proces dat fabrikanten gebruiken om ingrediënten vers te houden (vooral bij rauw voedsel) zonder bacteriële besmetting te riskeren. Ik zie een mooie mix van spiervlees, organen en botten, plus een mooie reeks additieven om ervoor te zorgen dat het voedsel voedzaam compleet is en een gezonde spijsvertering ondersteunt.

.

Leave Reply

All fileds with * are required