Welk kattenvoer is het beste uk?

Met een minimum van 32% ruw eiwit krijgt je katachtige vriend genoeg, afgeleid van verschillende bronnen, waaronder kip- en vismeel. Hoewel goedkoper in prijs dan veel alternatieven, werden belangrijke voedingsstoffen zoals vetzuren en taurine niet beknibbeld.

Welk kattenvoer is het beste uk?

Met een minimum van 32% ruw eiwit krijgt je katachtige vriend genoeg, afgeleid van verschillende bronnen, waaronder kip- en vismeel. Hoewel goedkoper in prijs dan veel alternatieven, werden belangrijke voedingsstoffen zoals vetzuren en taurine niet beknibbeld. Hoewel het waarschijnlijk niet onze eerste keuze is als geld geen probleem is, is dit kattenvoer een duidelijke winnaar als je met een beperkt budget kattenvoer winkelt. Afgezien van voldoende eiwitten, vind je ook veel essentiële vetzuren verpakt in deze blend, samen met tal van andere belangrijke voedingsstoffen zoals taurine, fosfor en calcium.

Helaas is 15% ruw vet vrij hoog, en we zien dat aantal liever wat lager. Toch is het moeilijk om te klagen over voedsel dat zoveel voeding bevat, ook al slaagt deze blend van American Journey er niet helemaal in om in te breken in onze top drie. Deze graanvrije Wilderness-mix van Blue Buffalo zit absoluut boordevol voedingsstoffen die de gezondheid beïnvloeden, waaronder minimaal 40% ruw eiwit. Je zult meerdere hoogwaardige eiwitbronnen vinden die worden gebruikt, waaronder kip- en kippenmeel zonder been, die worden vermeld als de twee primaire ingrediënten.

Er zit echter nogal wat meer vet in dit recept dan we liever hebben met 18%. Toch trekken kwaliteitsingrediënten ons naar deze blend, zelfs als er meer worden vermeld dan we graag zouden willen zien. Iams ProActive Health Healthy Adult droog kattenvoer is een mix in het midden van de verpakking die bevredigende kwaliteit biedt tegen een gemiddelde prijs, zonder iets spectaculairs te doen. Het heeft een behoorlijk minimaal 32% eiwit, uit bronnen zoals kip- en kippenbijproductmaaltijd, die worden vermeld als de eerste twee ingrediënten.

Helaas zijn er niet veel andere ingrediënten op basis van dieren. Er zijn echter enkele insluitsels van mindere kwaliteit, zoals maïsglutenmeel, maïsgrutten, brouwers, gedroogde gist en meer. Het eiwit in dit kattenvoer komt voornamelijk uit één bron, en met 15% vet is het een beetje dikker dan we liever zouden hebben. Positiever gezegd, de textuur van de brokjes is geformuleerd om de tanden van uw kat schoon te maken terwijl ze eten.

Toch zal het IAMS niet onze beste keuze maken, ook al is het verre van onze minst favoriete optie op de markt. Een totaal eiwitgehalte van slechts 28% is erg laag, vooral in vergelijking met alternatieven. Het taurinegehalte, een essentiële voedingsstof voor elke kat, wordt niet eens vermeld. Al met al kan de lage prijs dit voedsel in een mum van tijd aantrekkelijk maken, maar voor regelmatige voeding is het zeker niet onze eerste keuze.

Dit beste kattenvoer voor volwassen katten bevat slechts 308 kcal per kopje, wat ongeveer 100 kcal minder is dan veel andere voedingsmiddelen, dus je krijgt niet zoveel waar voor je geld. Op dit etiket vindt u ook geen essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine, die uw kat nodig heeft. Hoewel we een paar goede dingen te zeggen hebben over dit eten, is het nog steeds niet een die onze aanbeveling verdient. Katten uit bloembedden houden (11 eenvoudige methoden).

Nature's Menu Kitten Food is speciaal samengesteld om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van kittens. Het heeft een eiwitverhouding van 10%, is gemaakt van ten minste 70% vleesgehalte en het gebruikte vlees wordt specifiek genoemd, dus de kippenvoedselzakjes bevatten 70% kip. Encore 100% Natural Wet Cat Food bestaat uit smakelijke brokken rondom gelei. Als gevolg hiervan heeft het 84% vochtgehalte, maar omdat het minstens 55% genaamd vis bevat, is het een uitstekende bron van eiwitten voor uw kat, vooral gezien het hoge eiwitgehalte van 12%.

Purina One Adult Cat Mini Fillets In Gravy zijn zakjes voor nat kattenvoer die bestaan uit brokken, of minifilets, in een jusvloeistof. Ze hebben een eiwitverhouding van 12%, wat hoger is dan de meeste, maar slechts 8% van de ingrediënten is op basis van vlees, wat betekent dat het grootste deel van het eiwit afkomstig is van plantaardige en plantaardige bronnen. Katten zijn verplichte carnivoren, wat betekent dat ze profiteren van een dieet dat uitsluitend of grotendeels uit vleeseiwitten bestaat. Er is een verscheidenheid aan smaken beschikbaar, waaronder deze vis- en oceaanvoedselselectie, maar alle smaken bevatten minstens 75% genoemde vleesbron.

Dit betekent dat het eiwitgehalte van het voedsel, dat gemiddeld ongeveer 14% bedraagt, voornamelijk op basis van vlees is. Bovendien kennen we ook het soort vlees dat wordt gebruikt. Het andere ingrediënt in de voedselzakjes is een natuurlijke visbouillon. Deze bouillon lijkt qua consistentie op een jus en houdt het voedsel vochtig, zorgt voor een behoorlijke vochtverhouding van 82%.

Het voer heeft een hoge eiwitverhouding van 16%, en omdat dit afkomstig is van vleesbronnen, kan het voor sommige katten behoorlijk rijk zijn. Het eten is ook duur, hoewel dit wordt verklaard door de kwaliteit van de genoemde vleesingrediënten. Merowing Heads Lickin Chicken Food is een premium nat kattenvoer dat bestaat uit het versnipperen van stukjes vlees in een bouillon. Het is gemaakt van 93% vleesingrediënten, hoewel de kipsmaak 25% rundvlees bevat, dus het is geen goede keuze als u op zoek bent naar voedsel met één eiwitbron.

Het is echter graanvrij en bevat 11% eiwit, dat is afgeleid van genoemde vleesbronnen. Natvoer heeft vaak de voorkeur boven droogvoer omdat het aantrekkelijker en smakelijker is. Het helpt ook om te voldoen aan de hydratatievereisten van uw kat. Katten drinken niet instinctief water uit een kom en halen het meeste vocht dat ze nodig hebben uit hun voedsel.

Hoewel droogvoer slechts 10% vocht bevat, bevat natvoer ongeveer 80%. Kittens eten meer, hebben meer eiwitten nodig dan volwassen katten en hebben specifieke vitamine- en mineralenbehoeften waaraan moet worden voldaan door het voedsel dat u voedt. Om ervoor te zorgen dat u aan alle eisen van uw kitten voldoet, moet u idealiter kiezen voor kittenvoer. Katten kunnen op een leeftijd van ongeveer 12 maanden overstappen op volwassen voeding.

Zoals bij het veranderen van kattenvoer om welke reden dan ook, maak de overgang langzaam, in de loop van ongeveer twee weken of zo. Hierdoor zal uw kat geleidelijk wennen aan de verschillende eiwit- en voedingswaarden in het voer. Als een voedingsmiddel niet de levensfase aangeeft waarop het zich richt, is het hoogstwaarschijnlijk voedsel voor volwassenen. Bij natvoer kan deze verhouding variëren van 6% tot 16%.

Lagere aantallen kunnen betekenen dat het voer ingrediënten van lage kwaliteit bevat en dat uw kat niet het eiwit krijgt dat hij nodig heeft uit zijn maaltijden. Een te hoog aantal kan betekenen dat het voedsel rijk is en dat uw kat moeite heeft om het voedsel laag te houden. Eiwitverhoudingen van ongeveer 9% tot 10% zijn ongeveer gemiddeld. Hoe tonen katten genegenheid? 14 Manieren waarop katten hun liefde tonen Hoeveel paarden zijn er? (US and Worldwide Statistics in 202) Doorzoek onze database met meer dan 8162 berichten met actuele informatie van onze experts en dierenartsen.

Spring verder en ontdek onze selectie van het beste kattenvoer voor volwassen, kitten en oudere katten. Ten eerste is hier een korte handleiding voor het kiezen van de beste grub voor je geliefde kat. Katten met diabetes en andere aandoeningen hebben extra zorg nodig als het gaat om het kiezen van het beste kattenvoer, ongeacht hun leeftijd. Vraag uw dierenarts om aanbevelingen en kom meer te weten op de website van PDSA.

Gezond zonder toegevoegde granen, zouten of suikers, Blink Kitten voer is geweldig voor het kweken van kittens en wordt geleverd met een verscheidenheid aan eiwitten, waaronder kip, kalkoen en tonijn. Ontdek welk kattenvoermerk er bovenaan kwam en welke merken als slecht worden beschouwd, met niet indrukwekkende scores onder 50%. Ze hebben een verscheidenheid aan smaken, zoals kip, kalkoen en rundvlees, dus er is iets voor elke kat, zelfs de meest kieskeurige katachtigen. Dit is ook een aanvullend voedsel, wat betekent dat het naast droogvoer kan worden geserveerd voor totale voeding.

Het is ook een van de duurdere brokjes op deze lijst, en de brokjes zelf bevinden zich aan de grote kant, dus kleinere katten of degenen die tanden missen, kunnen moeite hebben om het te kraken. Het voeren van een nat dieet voor uw kat vermindert moeiteloos het koolhydraatgehalte en helpt uw kat gezond te houden. Het natvoer is veel fijngehakt dan Gourmet, en deze kleine kippenbrokjes zijn gemakkelijker te kauwen en te verteren dan veel meer reguliere droogvoedselvariëteiten. Verderop in de lijst zie je ook zalm, plus hele voedingsmiddelen zoals pompoen en gedroogde bosbessen die belangrijke vitamines en mineralen bijdragen.

Als uw dierenarts een receptdieet aanbeveelt dat uw kat niet eet, moet u hem om alternatieve suggesties vragen om ervoor te zorgen dat uw kat nog steeds de voordelen krijgt die hij nodig heeft. Nadat ze ze's ochtends hebben gevoerd, kunnen katten hun droogvoer in hun kommen achterlaten zonder dat het yucky wordt. Natte voeding bevat meestal meer eiwitten en zorgt voor meer hydratatie, wat van vitaal belang is voor de gezondheid van nieren en urinewegen, vooral bij oudere katten. Al met al zijn fruit en groenten van hoge kwaliteit in kattenvoer een goede zaak, op voorwaarde dat ze onderweg de dierlijke eiwitten niet verdringen.

Trakteer uw kat op dit premium voer van Lifelong en koop een selectie verpakkingen met kip, heek, kalkoen en meer. Maar Purina ONE Cat Chow Complete beheert een betaalbare prijs en biedt toch voldoende voeding voor uw kat, daarom denken we dat het een van de beste kattenvoer is voor het geld. Dit kan helpen bij het voldoen aan het vochtgehalte en het betekent dat uw kat iets te eten heeft, zelfs als u op het werk bent. Blue Buffalo kiest eerder voor ingrediënten van hogere kwaliteit die als gezonder worden beschouwd voor katten, waaronder hele voedingsmiddelen zoals wortels, zoete aardappelen en bosbessen.

Uw kat moet eten om deze via zijn dieet te krijgen, dus het is van vitaal belang dat alle voedingsmiddelen die u voor uw kat levert deze voedingsstoffen aanbiedt. .

Leave Reply

All fileds with * are required