Welk kattenvoer van het bedrijf is het beste?

Zoals het oude gezegde luidt, hebben katten negen levens. Dit is een geluk, want het kan ongeveer 3285 dagen duren om alle opties voor kattenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn door te nemen.

Welk kattenvoer van het bedrijf is het beste?

Zoals het oude gezegde luidt, hebben katten negen levens. Dit is een geluk, want het kan ongeveer 3285 dagen duren om alle opties voor kattenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn door te nemen. Met een minimum van 32% ruw eiwit krijgt je katachtige vriend genoeg, afgeleid van verschillende bronnen, waaronder kip- en vismeel. Hoewel goedkoper in prijs dan veel alternatieven, werden belangrijke voedingsstoffen zoals vetzuren en taurine niet beknibbeld.

Hoewel het waarschijnlijk niet onze eerste keuze is als geld geen probleem is, is dit kattenvoer een duidelijke winnaar als je met een beperkt budget kattenvoer winkelt. Afgezien van voldoende eiwitten, vind je ook veel essentiële vetzuren verpakt in deze blend, samen met tal van andere belangrijke voedingsstoffen zoals taurine, fosfor en calcium. Helaas is 15% ruw vet vrij hoog, en we zien dat aantal liever wat lager. Toch is het moeilijk om te klagen over voedsel dat zoveel voeding bevat, ook al slaagt deze blend van American Journey er niet helemaal in om in te breken in onze top drie.

Deze graanvrije Wilderness-mix van Blue Buffalo zit absoluut boordevol voedingsstoffen die de gezondheid beïnvloeden, waaronder minimaal 40% ruw eiwit. Je zult meerdere hoogwaardige eiwitbronnen vinden die worden gebruikt, waaronder kip- en kippenmeel zonder been, die worden vermeld als de twee primaire ingrediënten. Er zit echter nogal wat meer vet in dit recept dan we liever hebben met 18%. Toch trekken kwaliteitsingrediënten ons naar deze blend, zelfs als er meer worden vermeld dan we graag zouden willen zien.

Iams ProActive Health Healthy Adult droog kattenvoer is een mix in het midden van de verpakking die bevredigende kwaliteit biedt tegen een gemiddelde prijs, zonder iets spectaculairs te doen. Het heeft een behoorlijk minimaal 32% eiwit, uit bronnen zoals kip- en kippenbijproductmaaltijd, die worden vermeld als de eerste twee ingrediënten. Helaas zijn er niet veel andere ingrediënten op basis van dieren. Er zijn echter enkele insluitsels van mindere kwaliteit, zoals maïsglutenmeel, maïsgrutten, brouwers, gedroogde gist en meer.

Het eiwit in dit kattenvoer komt voornamelijk uit één bron, en met 15% vet is het een beetje dikker dan we liever zouden hebben. Positiever gezegd, de textuur van de brokjes is geformuleerd om de tanden van uw kat schoon te maken terwijl ze eten. Toch zal het IAMS niet onze beste keuze maken, ook al is het verre van onze minst favoriete optie op de markt. Een totaal eiwitgehalte van slechts 28% is erg laag, vooral in vergelijking met alternatieven.

Het taurinegehalte, een essentiële voedingsstof voor elke kat, wordt niet eens vermeld. Al met al kan de lage prijs dit voedsel in een mum van tijd aantrekkelijk maken, maar voor regelmatige voeding is het zeker niet onze eerste keuze. Dit beste kattenvoer voor volwassen katten bevat slechts 308 kcal per kopje, wat ongeveer 100 kcal minder is dan veel andere voedingsmiddelen, dus je krijgt niet zoveel waar voor je geld. Op dit etiket vindt u ook geen essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine, die uw kat nodig heeft.

Hoewel we een paar goede dingen te zeggen hebben over dit eten, is het nog steeds niet een die onze aanbeveling verdient. Katten uit bloembedden houden (11 eenvoudige methoden). Hoewel het geen receptdieet is, is dit gewichtsbeheersingsvoer van Purina een van de beste natte kattenvoeders op de markt. Als dierenarts gebruik ik dit vaak als een goedkoper alternatief zonder recept voor katteneigenaren die moeite hebben om een deel van de klinische en voorgeschreven diëten te betalen.

Het bevat slechts 79 calorieën per blik, wat betekent dat het gemakkelijk is voor ouders van gezelschapsdieren om te porteren. Net als hondenvoer heeft kattenvoer zijn eigen reeks parameters die zijn uiteengezet door de Association of American Feed Control Officials (AAFCO) die bepalen of een merk of formulering qua voedingswaarde compleet is. In plaats van een voedingsmiddel voor laboratoriumanalyse in te dienen, kan een bedrijf het voedsel testen door middel van gecontroleerde voedingsproeven. Een kattenvoer zonder een AAFCO, een complete en evenwichtige verklaring voor de levensfase van een individuele kat mag nooit worden gevoerd als primaire voeding van de kat.

Net zoals je nadenkt over alle zuurdesem die je hebt gegeten tijdens het bakken thuis, moet je ook rekening houden met de hoeveelheid koolhydraten die je kat eet. AAFCO heeft geen maximaal fosforgehalte, maar Berg raadt aan om minder dan 200 milligram per 100 calorieën te blijven als uw kat 10 jaar of ouder is. Nogmaals, dit zijn relatief algemene aanbevelingen, maar ze zijn handig als het gaat om het trekken van een grens tussen hoogwaardig kattenvoer en kattenvoer dat alleen de meest essentiële vakjes aanvinkt. American Journey Grain-Free kattenvoer is een stuk duurder dan veel concurrenten, maar het gaat ook verder als het gaat om de voeding van uw kat.

Fosfor is misschien niet het eerste waar je naar op zoek bent bij het winkelen voor je eigen voedsel, maar dit mineraal is een zeer belangrijke factor in de gezondheid van katten. Voor katten met spijsverteringsproblemen of gevoelige magen raadt dierenarts Jamie Freyer dit speciaal samengestelde voer van Royal Canin aan. Hoewel het niet uitmaakt of een kitten droogvoer, natvoer of een combinatie van beide krijgt, kan het introduceren van jonge kittens in verschillende soorten voedsel voorkomen dat ze op volwassen leeftijd kieskeurige eters zijn. Het moeilijkste is om simpelweg door de marketing te wieden om te bepalen welk voer de beste voeding voor uw kat biedt tegen de beste prijs.

Iedereen die overweegt om het dieet van zijn kat te wijzigen, moet eerst zijn dierenarts of dierenarts voedingsdeskundige raadplegen. Swanson vertelde ons dat katten zonder goed functionerende nieren diëten nodig hebben die minder eiwitten bevatten. Hoewel dit product veterinaire toestemming vereist, zullen de meeste dierenartsen graag voorschrijven aan elke kat die lijdt aan herhaaldelijk braken of diarree, gas, buikpijn of regurgitatie na het eten. .

Leave Reply

All fileds with * are required