Welke beste kattenvoer?

Alle producten op SELF worden onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze retaillinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Welke beste kattenvoer?

Alle producten op SELF worden onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze retaillinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. In theorie zou het eenvoudig moeten zijn om de beste kattenvoermerken uit de rest te verwijderen, maar in de praktijk kan het wat onderzoek vergen. Naast het voldoen aan de industrie- en veterinaire normen (meer daarover hieronder), is het ook belangrijk dat uw favoriete voer voor huisdieren past bij de behoeften van uw kat, die kan worden bepaald door hun levensfase, activiteitsniveau, spijsvertering en hun algehele welzijn.

Oh, en je moet waarschijnlijk op zoek gaan naar een soort voedsel dat je kat ook echt graag eet. Zoals Aimee Simpson, VMD, medisch directeur van het VCA Cat Hospital in Philadelphia, SELF vertelt: „Kattenvoer is niet one size fits all. Maar met een beetje deskundige begeleiding en onderzoek kunt u goed op weg zijn om het beste kattenvoermerk voor uw katachtige vriend te vinden. Net als hondenvoer heeft kattenvoer zijn eigen reeks parameters die zijn uiteengezet door de Association of American Feed Control Officials (AAFCO) die bepalen of een merk of formulering qua voedingswaarde compleet is.

Zoals SELF eerder heeft gemeld, is de AAFCO geen regelgevende instantie. Het stelt eerder richtlijnen voor de industrie vast voor een gezond, uitgebalanceerd dieet. Een goede eerste stap bij het vinden van kattenvoer van hoge kwaliteit is het zoeken naar een AAFCO-verklaring op het etiket van het voer en om ervoor te zorgen dat het voer voldoende eiwitten bevat; Dr. Simpson zegt: „AAFCO beveelt aan dat commercieel kattenvoer ten minste 30% eiwit bevat op basis van droge stof voor kittens en 26% voor volwassenen.

SELF geeft geen medisch advies, diagnose of behandeling. Alle informatie die op deze website of door dit merk wordt gepubliceerd, is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, en u dient geen actie te ondernemen voordat u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg raadpleegt. Zoals het oude gezegde luidt, hebben katten negen levens. Dit is een geluk, want het kan ongeveer 3285 dagen duren om alle opties voor kattenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn door te nemen.

Hoewel het geen receptdieet is, is dit gewichtsbeheersingsvoer van Purina een van de beste natte kattenvoeders op de markt. Als dierenarts gebruik ik dit vaak als een goedkoper alternatief zonder recept voor katteneigenaren die moeite hebben om een deel van de klinische en voorgeschreven diëten te betalen. Het bevat slechts 79 calorieën per blik, wat betekent dat het gemakkelijk is voor ouders van gezelschapsdieren om te porteren. Kip is het eerste ingrediënt in dit droogvoer dat is gericht op volwassen katten tussen de één en zes jaar.

Houd er ook rekening mee dat dit dieet alleen geschikt is voor oudere katten zonder ziekte - als uw kat lijdt aan nierziekte, hyperthyreoïdie, diabetes, tandheelkundige aandoeningen of gewrichtsaandoeningen, kunnen ze baat hebben bij een meer gespecialiseerd dieet. In feite is een deel van onze taken als eigenaren dat we onze katten toestaan natuurlijk gedrag uit te drukken, zoals jagen. Het is zeker een goede optie, ik heb mijn kat een voorbeeld van Nom Nom gegeven, en ze was een grote fan, maar dierenartsen zoals McKenzie en Liz Bales, die de door experts aanbevolen Doc %26 Phoebe's Cat Co hebben gemaakt. Onder het speciale aanbod vindt u kittenvoer en maaltijden speciaal gemaakt voor oudere en oudere katten, plus recepten die rijk zijn aan omega-3- en omega-6-vetzuren voor glanzende vachten.

Er zijn veel soorten puzzelvoeders beschikbaar, van de 'treat ball'-stijl tot die ontworpen zijn als muizen voor uw kat om te 'jagen'. Ze hebben een verscheidenheid aan smaken, zoals kip, kalkoen en rundvlees, dus er is iets voor elke kat, zelfs de meest kieskeurige katachtigen. Net als duurdere natvoer bevatten deze budgetopties ook 78% tot 82% vocht, wat helpt om een kat langer vol te houden en hem een extra bron van hydratatie te geven. We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Maar het beste was dat ik binnen een paar weken merkte dat mijn oudere kat actiever, gelukkiger, gezonder was met veel minder haarballen (ze is langhaar) en beide katten hebben er nog nooit zo goed uitgezien. Bij het vergelijken van de kosten en inhoud, heb ik ontdekt dat het aanzienlijk goedkoper is om ingeblikte tonijn en kip van het winkelmerk van mijn katten te voeren dan elk ingeblikt kattenvoer van welk type dan ook. Omdat het compleet en uitgebalanceerd is - en ondersteund door wetenschap - is dit product veilig om voor het leven te voeren, waardoor het een gemakkelijke manier is om het welzijn van uw kat te verbeteren. De prijzen van Nom Nom kattenvoer variëren omdat het bedrijf aangepaste portiegroottes aanbiedt op basis van de leeftijd en het gewicht van uw kat.

.

Leave Reply

All fileds with * are required