Welke merken kattenvoer zijn veilig?

Hier zijn onze topkeuzes van het gezondste kattenvoer voor ouders van gezelschapsdieren met een beperkt budget, Weruva Paw Lickin' Chicken Formula. Purina Beyond Dry Cat Food (zalm).

Welke merken kattenvoer zijn veilig?

Hier zijn onze topkeuzes van het gezondste kattenvoer voor ouders van gezelschapsdieren met een beperkt budget, Weruva Paw Lickin' Chicken Formula. Purina Beyond Dry Cat Food (zalm). Merrick Purrfect Bistro Ingeblikte paté (kip). Recept voor brokjes van Rachael Ray Nutrish (kip).

American Journey droog kattenvoer (zalm). Whole Earth Farms Droog kattenvoer (kip). Een droogvoer voor katten die minstens 12 maanden oud zijn, kip, bijproductmeel van kip en maïsgrutten zijn de eerste drie ingrediënten. Kleine plakjes gemaakt van bijproducten van kip, kip, kippenlever en varkenslever worden gemaakt voor kittens jonger dan 12 maanden.

Als je het idee niet leuk vindt om een kiptalon te eten, zou je dan willen dat je kat ze opeet? De Perzische mix van Royal Canin Feline Health Nutrition vermeldt bijproductmaaltijd, kippenvet en brouwersrijst als de eerste drie ingrediënten. Voedingsmiddelen met synthetische conserveermiddelen zijn onder meer 9 Lives, Friskies, Iams, Royal Canin en Whiskas. Royal Canin Dry kattenvoer voor volwassenen voor binnen. Purina Cat Chow Dry kattenvoer voor binnen.

Purina Kit %26 Kaboodle origineel droog kattenvoer. Fancy Feast Gourmet Hartig Kip en Kalkoen Droog kattenvoer. Iams ProActive Health Healthy Adult Original met droog kippenvoer voor katten. Friskies Indoor Delights Droog kattenvoer.

Fosfor is misschien niet het eerste waar je naar op zoek bent bij het winkelen voor je eigen voedsel, maar dit mineraal is een zeer belangrijke factor in de gezondheid van katten. Hoewel voedingsmiddelen in pí¢té-stijl doorgaans meer geschikt zijn voor soorten en een lager koolhydraatgehalte hebben dan producten in stoofschotels, maken een paar bedrijven stoofschotels zonder zetmeel en verdikkingsmiddelen. Droogvoer is handiger, kosteneffectiever en heeft een langere houdbaarheid zodra het is geopend, maar ingeblikt voedsel is hoog en eiwitten en vocht, wat goed is voor gezonde katten. Ik ben onlangs overgestapt op Purina pro plan LiveClear omdat mijn zoon, die regelmatig op bezoek komt, een ernstige kattenallergie heeft ontwikkeld.

Wat betreft andere aanbevelingen voor natvoer, ben ik helaas niet erg goed thuis in merken die in Griekenland worden verkocht. Een merk met een kleine selectie uitstekende voedingsmiddelen scoort hoger dan een merk met een even kleine selectie van voedingsmiddelen met een lage waarde. Over het prijsspectrum en alle variëteiten is natvoer bijna universeel lager in onnodige plantaardige ingrediënten, zetmeel en suikers. U kunt uw oudere kat helpen een gezond lichaamsgewicht te behouden door hun portiegroottes nauwlettend te beheersen of door ze over te schakelen op een seniorendieet dat minder calorieën bevat dan typische formules voor volwassenen.

De eigenaren van deze huisdieren geloofden echt dat ze het beste deden voor hun huisdier door duur voer voor huisdieren te kopen. Ik heb geprobeerd mijn 7 maanden oud een rauw dieet te laten eten, maar ik kan het fosfor% voor dit voedsel niet vinden en ben bang om iets met te veel bot te voeden. Beschouw ons als uw vertrouwde kattenvoeradviseur die u kan helpen bij het vergelijken van kattenvoer tussen verschillende merken. Ik heb uren gelezen en onderzocht, net als ik denk dat ik het juiste voedsel heb gevonden, vind ik iets waardoor ik mijn keuze twijfelt.

Verschillende katten hebben verschillende behoeften naarmate ze ouder worden, dus raadpleeg uw dierenarts voordat u uw kat overschakelt op een seniorendieet of bepaal of aanvullende supplementen nodig zijn. Zoals hierboven vermeld, is taurine een essentieel aminozuur waar je altijd naar moet zoeken in een droogvoer, omdat het helpt bij de spijsvertering, spierfunctie en immuniteit.

Leave Reply

All fileds with * are required