Is kattenvoer in blik ok voor kittens?

Het is belangrijk dat zeer jonge kittens op zijn minst wat ingeblikt voedsel te eten hebben als onderdeel van hun dieet. Zeer kleine kittens hebben hele kleine tanden en kunnen droogvoer niet goed kauwen.

Is kattenvoer in blik ok voor kittens?

Het is belangrijk dat zeer jonge kittens op zijn minst wat ingeblikt voedsel te eten hebben als onderdeel van hun dieet. Zeer kleine kittens hebben hele kleine tanden en kunnen droogvoer niet goed kauwen. Zonder wat ingeblikt voedsel krijgen ze niet genoeg voeding om goed te groeien. Een kitten begint vanaf ongeveer een paar weken natvoer te eten naast melk van zijn moeder, als onderdeel van het speenproces.

Als u voor uw eerste nestje kittens zorgt of een wees probeert groot te brengen, kan het erg handig zijn om met een dierenarts of dierenartsverpleegkundige te praten voor advies over hoe je het beste voor hen kunt zorgen. Het wordt ook niet aanbevolen voor kittens om volwassen kattenvoer te eten als ze nog borstvoeding geven. Totdat uw kittens klaar zijn om te spenen, moet u ze niet dwingen vast voedsel te eten, meer in het bijzonder kattenvoer voor volwassenen dat hun kleine lef niet gemakkelijk kan verteren. De meeste kittens beginnen al een maand na hun geboorte te spenen, maar sommige hebben nog een paar weken nodig om dat te doen.

Wees gerust dat de melk die ze van hun moeder krijgen voldoende is om ze gezond en gevoed te houden, daarom is er nog geen reden om te proberen ze vast voedsel te geven. Gary Richter, auteur van „The Ultimate Pet Health Guide, raadt ten zeerste aan om natvoer een belangrijk onderdeel van het dieet van uw kitten te maken om ervoor te zorgen dat ze veel water krijgen. Dit eiwitgerichte natte kittenvoer begint met kalkoen, kippenlever, kalkoenbouillon en kip, in een zachte paté zal uw kitten aantrekkelijk en gemakkelijk te consumeren vinden. Het zit boordevol vitamines en mineralen die jonge kittens nodig hebben.

Je kunt je kleintjes ook trakteren op Core's kittenformule droog kattenvoer. Daarvoor voltooide ze een stage bij Affiliated Veterinary Specialists in Florida en is ze door de jaren heen kennis blijven nastreven op het gebied van echografie, endoscopie en geavanceerde geneeskunde door middel van tal van mogelijkheden voor permanente educatie. Dani en de Pet Food Finder-tool maken het gemakkelijk om een voedzame optie te vinden die speciaal is samengesteld om uw huisdier een voorsprong te geven. Blackburn herinnert kitteneigenaren eraan dat „idealiter een ingeblikt voedseldieet moet worden geformuleerd om aan de voedingsbehoeften van het doelwit te voldoen, dus uw kittenvoer moet worden samengesteld met alle voedingsstoffen die een kitten nodig heeft.

Katten hebben speciale voedingsbehoeften waaraan niet kan worden voldaan door menselijke voeding of voedsel dat bedoeld is voor andere huisdieren. Royal Canin heeft een lange geschiedenis in het maken van voedsel voor huisdieren van hoge kwaliteit, en dit natvoer wordt ook goed geaccepteerd door kleine kittens. Om er zeker van te zijn dat u voedsel krijgt dat aan al de voedingsbehoeften van uw kittens voldoet, zegt WebMD dat u op zoek moet zijn naar een verklaring op de verpakking met de tekst „Voldoet aan de voedingsbehoeften van kittens die zijn vastgesteld door de American Association of Feed Control Officials (AAFCO). Zodra ze wat groter worden en hun tanden sterker blijken te zijn, kun je ze laten kennismaken met droogvoer.

Natte voedingsmiddelen die speciaal voor kittens zijn ontworpen, helpen hen gezond en sterk te worden, om te kauwen en te slikken, zelfs als ze niet al hun tanden hebben, en is een geweldige manier om ze te spenen van de verpleging. Breng meer tijd door met je schattige kitten en minder tijd om restjes in te pakken, perfecte porties van dit natte kippenvoer zijn gemakkelijk te serveren. Purina Pro Plan True Nature kittenformule ingeblikt kattenvoer (bekijk op Chewy) is een andere geweldige optie omdat het dezelfde kwaliteiten heeft maar op basis van vis is. Deze handige voedselbakken bieden porties van 1,3 ounce voor uw kleine kitten en maken een einde aan rommelige restjes.

Het feit dat het „natvoer” is, is een weggeefactie, maar natvoer heeft meer hydratatie-eigenschappen dan droogvoer. Als u uw kitten ermee aan de slag wilt krijgen, is dit gevarieerde pakket kittenspecifieke recepten voor natvoer een geweldige keuze, met kip, kalkoen en zeevruchten. Het heeft een iets hogere prijs per blik maar biedt nuttige omega-3 vetzuren van de vis en bevat geen kip.

Leave Reply

All fileds with * are required