Welk kattenvoer is het gezondst?

Hier zijn onze topkeuzes van het gezondste kattenvoer voor ouders van gezelschapsdieren met een beperkt budget, Weruva Paw Lickin' Chicken Formula. Purina Beyond Dry Cat Food (zalm).

Welk kattenvoer is het gezondst?

Hier zijn onze topkeuzes van het gezondste kattenvoer voor ouders van gezelschapsdieren met een beperkt budget, Weruva Paw Lickin' Chicken Formula. Purina Beyond Dry Cat Food (zalm). Merrick Purrfect Bistro Ingeblikte paté (kip). Recept voor brokjes van Rachael Ray Nutrish (kip).

American Journey droog kattenvoer (zalm). Whole Earth Farms Droog kattenvoer (kip). Naast onbeperkte knuffels en liefde, is het essentieel om uw kat een voedzaam dieet te geven om hem een lang, gelukkig leven te geven. Er is niets mis met geld besparen op kattenvoer, zolang je maar voedsel kiest dat qua voedingswaarde gezond is.

Gelukkig produceren veel fabrikanten commercieel kattenvoer van hoge kwaliteit dat je harige vriend alle voedingsstoffen kan bieden die ze nodig hebben, hoewel ondermaatse producten een groot deel van de huisdierenmarkt bevolken. Hun droogvoedselselectie omvat drie recepten, met combinaties van kip en kalkoen, eend en kalkoen, en zalm en tonijn als primaire eiwitbronnen. Chris Vanderhoof, DVM, MPH raadt kattenbezitters aan zichzelf verschillende vragen te stellen voordat ze voedsel voor hun katten kiezen. McKenzie zegt voor het grootste deel dat dit oké is, omdat al het voedsel dat voldoet aan de AAFCO-normen voldoende van alle macronutriënten zal leveren.

Zonder voldoende voeding kan uw kat nooit zo gezond en vol leven zijn als hij zou kunnen zijn op een dieet dat aan al zijn voedingsbehoeften voldoet. Het bedrijf zorgt ervoor dat er geen maïsproducten, tarwe of soja, alle negatieve toevoegingen in kattenvoer worden opgenomen. In deze gevallen is het belangrijk om samen te werken met uw dierenarts om het beste kattenvoer te vinden voor de specifieke behoeften van uw huisdier. Nature's Logic is gebaseerd op de waarde van voeding voor hele voeding, wat betekent dat de producten geen toegevoegde synthetische ingrediënten bevatten, alle vitamines, mineralen en voedingsstoffen die uw kat nodig heeft, komen van vlees, groenten en gezonde koolhydraten.

Volgens de gegarandeerde analyse is dit voedsel ten minste 50% eiwit en 25% vet met ongeveer 32,5% koolhydraten op basis van droge stof. Katten hebben verschillende hoeveelheden voedsel nodig op basis van hun levensfase en het soort voer dat je voedt. Kattenvoer bestaat uit een combinatie van eiwitten (zoals kip, vis, rundvlees en lever), koolhydraten (zoals granen, maïs en bepaalde groenten), vetten, vitamines en mineralen. Andere voedende ingrediënten zijn erwteneiwit, aardappeleiwit, lijnzaad en verschillende essentiële vitamines en mineralen, zoals vitamine E, waarvan uit onderzoek blijkt dat het immuunsysteem van katten kan helpen.

Aangezien u in de loop van het leven van uw kat veel voedsel koopt, hebben we de geschatte kosten per ounce voor elk voer vermeld op basis van de voorgestelde verkoopprijs van de fabrikant (die kan verschillen van de winkelprijs omdat die kunnen veranderen vanwege verschillende promoties).

Leave Reply

All fileds with * are required