Welk merk is het beste kattenvoer?

Zoals het oude gezegde luidt, hebben katten negen levens. Dit is een geluk, want het kan ongeveer 3285 dagen duren om alle opties voor kattenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn door te nemen.

Welk merk is het beste kattenvoer?

Zoals het oude gezegde luidt, hebben katten negen levens. Dit is een geluk, want het kan ongeveer 3285 dagen duren om alle opties voor kattenvoer die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn door te nemen. Met een minimum van 32% ruw eiwit krijgt je katachtige vriend genoeg, afgeleid van verschillende bronnen, waaronder kip- en vismeel. Hoewel goedkoper in prijs dan veel alternatieven, werden belangrijke voedingsstoffen zoals vetzuren en taurine niet beknibbeld.

Hoewel het waarschijnlijk niet onze eerste keuze is als geld geen probleem is, is dit kattenvoer een duidelijke winnaar als je met een beperkt budget kattenvoer winkelt. Afgezien van voldoende eiwitten, vind je ook veel essentiële vetzuren verpakt in deze blend, samen met tal van andere belangrijke voedingsstoffen zoals taurine, fosfor en calcium. Helaas is 15% ruw vet vrij hoog, en we zien dat aantal liever wat lager. Toch is het moeilijk om te klagen over voedsel dat zoveel voeding bevat, ook al slaagt deze blend van American Journey er niet helemaal in om in te breken in onze top drie.

Deze graanvrije Wilderness-mix van Blue Buffalo zit absoluut boordevol voedingsstoffen die de gezondheid beïnvloeden, waaronder minimaal 40% ruw eiwit. Je zult meerdere hoogwaardige eiwitbronnen vinden die worden gebruikt, waaronder kip- en kippenmeel zonder been, die worden vermeld als de twee primaire ingrediënten. Er zit echter nogal wat meer vet in dit recept dan we liever hebben met 18%. Toch trekken kwaliteitsingrediënten ons naar deze blend, zelfs als er meer worden vermeld dan we graag zouden willen zien.

Iams ProActive Health Healthy Adult droog kattenvoer is een mix in het midden van de verpakking die bevredigende kwaliteit biedt tegen een gemiddelde prijs, zonder iets spectaculairs te doen. Het heeft een behoorlijk minimaal 32% eiwit, uit bronnen zoals kip- en kippenbijproductmaaltijd, die worden vermeld als de eerste twee ingrediënten. Helaas zijn er niet veel andere ingrediënten op basis van dieren. Er zijn echter enkele insluitsels van mindere kwaliteit, zoals maïsglutenmeel, maïsgrutten, brouwers, gedroogde gist en meer.

Het eiwit in dit kattenvoer komt voornamelijk uit één bron, en met 15% vet is het een beetje dikker dan we liever zouden hebben. Positiever gezegd, de textuur van de brokjes is geformuleerd om de tanden van uw kat schoon te maken terwijl ze eten. Toch zal het IAMS niet onze beste keuze maken, ook al is het verre van onze minst favoriete optie op de markt. Een totaal eiwitgehalte van slechts 28% is erg laag, vooral in vergelijking met alternatieven.

Het taurinegehalte, een essentiële voedingsstof voor elke kat, wordt niet eens vermeld. Al met al kan de lage prijs dit voedsel in een mum van tijd aantrekkelijk maken, maar voor regelmatige voeding is het zeker niet onze eerste keuze. Dit beste kattenvoer voor volwassen katten bevat slechts 308 kcal per kopje, wat ongeveer 100 kcal minder is dan veel andere voedingsmiddelen, dus je krijgt niet zoveel waar voor je geld. Op dit etiket vindt u ook geen essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine, die uw kat nodig heeft.

Hoewel we een paar goede dingen te zeggen hebben over dit eten, is het nog steeds niet een die onze aanbeveling verdient. Katten uit bloembedden houden (11 eenvoudige methoden). Een van de beste kattenvoer bij Walmart is de Rachael Ray Nutrish-lijn, maar het haalt niet de cut op deze lijst. Ik heb de American Journey wel gevoerd, maar mijn katten begonnen te reageren op hun voedsel, dus veranderde ik het in natte instinct kip-, eend-, konijn-, lams- en hertenvlees smaken en instinct droge kippenbrokjes.

Zoals uitgelegd in de onderstaande criteria, zullen sommige bepalende factoren afhangen van de specifieke behoeften van uw kat (vaak bepaald door hun leeftijd), terwijl andere subjectiever zijn (zoals katteneigenaren weten, hebben kieskeurige katachtigen vaak hun eigen onverklaarbare voorkeuren). Voedsel voor volwassen katten die niet zwanger zijn, moet minimaal 26% eiwit, 9% vet en de aanwezigheid van essentiële voedingsstoffen bevatten, waaronder aminozuren zoals taurine, vetzuren, mineralen en vitamines. De droge kattenvoerlijn omvat zeven variëteiten, maar deze specifieke brokjes zijn geweldig voor kieskeurige eters omdat het calorieën, eiwitten en vet zorgvuldig in evenwicht brengt, plus ingrediënten bevat die uw kat helpen een gezond gewicht te behouden, evenals huid, vacht, oog en gezondheid van het hart, Dr. We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Richter, is dat katten de neiging hebben om „patroon” te krijgen voor voedsel dat ze als kittens aten, dus katten die op brokjes zijn opgegroeid, zullen vaak alleen brokjes willen eten. Alle kattenvoer vermeldt op het etiket het caloriegehalte en voorgestelde voedingsrichtlijnen in kopjes of blikken, zodat u kunt bepalen hoeveel u uw kat moet voeren op basis van hun gewicht. Als het zegel aanwezig is op de zak of container kattenvoer, is het geformuleerd om aan die richtlijnen te voldoen. Katten zijn grofweg verdeeld in drie leeftijdsgroepen: kitten, volwassen en senior als het gaat om kattenvoer.

We geven meestal de voorkeur aan mengsels met een hoger eiwitgehalte dan mengsels met minder eiwitten, omdat eiwitten een van de belangrijkste voedingsstoffen zijn voor katten om te consumeren. Aanvullende voedingsstoffen zijn beter dan geen voedingsstoffen, maar als ze afkomstig zijn van hele voedselbronnen, worden de voedingsstoffen gemakkelijker geaccepteerd door het lichaam van uw kat, waardoor het voedsel over het algemeen gezonder wordt. Het is ook vaak het beste om de waterinname te verhogen voor katten met urinewegproblemen, dus een nat dieet heeft de voorkeur boven een droog dieet. .

Bron: Belcat.be

Leave Reply

All fileds with * are required