Wat is het gezondste kattenvoer voor een binnenkat?

Cat Chow Gezond droogvoer voor binnen - Runner Up. Fancy Feast Delights - Eervolle vermelding.

Wat is het gezondste kattenvoer voor een binnenkat?

Cat Chow Gezond droogvoer voor binnen - Runner Up. Fancy Feast Delights - Eervolle vermelding. Blue Buffalo — Dry kattenvoer voor volwassenen binnenshuis — Meaty Choice. Nutro — Gezond droog kattenvoer binnenshuis — Informational.

Deze ACANA-formule is een van de beste droge kattenvoeders voor binnenkatten en bevat 65% hoogwaardige dierlijke ingrediënten. Dat omvat scharrelkip en kalkoen, hele haring en konijn. Zonder kunstmatige kleur-, smaakstoffen of conserveermiddelen bevat dit recept alle voeding die uw kat nodig heeft en niets dat ze niet hebben. Royal Canin is een van de beste kattenvoermerken voor binnenkatten, en deze formule is ontworpen om uw thuisblijvende kat te helpen een ideaal gewicht te behouden, haarballen onder controle te houden en de spijsvertering te ondersteunen.

Met vezels gevulde ingrediënten zoals maïs, brouwers, rijst, tarwe en erwtenvezels ondersteunen de spijsvertering en helpen je kat vervelende haarballen door te geven. De eiwitten in deze knapperige brokformule zijn licht verteerbaar en smakelijk. Een van onze beste kattenvoer binnenshuis komt van Instinct, dat hapjes gevriesdroogd rauw vlees toevoegt aan de formule. Kooivrije kip is het eerste ingrediënt in dit recept dat geen granen, aardappelen, maïs, tarwe, soja of bijproductmeel bevat.

Geschikt voor alle levensfasen, kunt u deze brokken voeren aan kittens, volwassen katten en oudere katten. Probeer je je kat te helpen af te vallen? Probeer dit gewichtsbeheersing kattenvoer voor volwassenen. Elke kop brokjes bevat 37 gram eiwit om de magere spieren en de gezondheid van het hart te ondersteunen. Een mix van natuurlijke vezels helpt haarballen onder controle te houden.

Geef uw kat complete en uitgebalanceerde voeding zonder kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen wanneer u kiest voor een van de gezondste kattenvoer voor binnenkatten van Purina. Naast kattenvoer binnenshuis, bieden onze winkels gezondheids% 26 wellnessproducten en -diensten om ervoor te zorgen dat uw kleine dier alles heeft wat ze nodig hebben om te gedijen. Beheer de gezondheid van uw huisdier %26 welzijn met Pals Rewards. Het Smalls gevriesdroogde rauwe kattenvoer is onze eerste keuze omdat het ten minste 45% ruw eiwit bevat, het menselijk is, gezond en lang meegaat.

Een droogvoer voor katten die minstens 12 maanden oud zijn, kip, bijproductmeel van kip en maïsgrutten zijn de eerste drie ingrediënten. Kleine plakjes gemaakt van bijproducten van kip, kip, kippenlever en varkenslever worden gemaakt voor kittens jonger dan 12 maanden. Het beste droogvoer voor binnenkatten is het Essence Ocean %26 Freshwater Recipe Grain-Free Dry Cat Food. Dit voer is verkrijgbaar in twee zakgroottes en bevat 40% eiwit, 5% vezels en 17,5% vet.

De eerste vier ingrediënten zijn hele vis, inclusief zalm en sardines, en de volgende drie ingrediënten zijn verschillende soorten vismeel. Dit voer is graanvrij en is aardappel-, rundvlees- en pluimveevrij, waardoor het een uitstekende keuze is voor katten met voedselallergieën en gevoelige magen. De eiwitbronnen in dit voedsel zijn duurzaam, waardoor dit een voedselkeuze is die beter is voor de aarde dan veel andere opties. De verscheidenheid aan eiwitten in dit voer betekent dat het zeer smakelijk is, zelfs voor de meest kieskeurige katten.

Tiki Cat's Born Carnivore Deboned Chicken%26 Egg Recipe Dry Kitten Food is het beste voer voor kittens en jonge katten. Dit voedsel bevat 42% eiwit en 22% vet om een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. De eerste zes ingrediënten zijn eiwitbronnen, waaronder kip zonder been en gedroogd eiproduct. Het is een goede bron van DHA, dat de gezondheid en ontwikkeling van hersenen en ogen ondersteunt.

De meeste kittens vinden dit voer zeer smakelijk, en veel mensen melden dat ze het moeten verbergen om hun kittens erbuiten te houden. Het beste natte kattenvoer voor binnenkatten is het Applaws Fish Selection in Broth Variety Pack. Dit voer is verkrijgbaar in twee blikjes en verpakkingen en bevat 15% eiwit. Het bevat weinig vet en vezels, en de tonijnsmaak bevat slechts drie ingrediënten, terwijl de andere twee smaken vier ingrediënten bevatten.

Elke smaak bevat tonijnfilet als eerste ingrediënt. Dit voedsel is een goede bron van taurine, die de gezondheid van hart en ogen ondersteunt. De hele ingrediënten en het hoge eiwitgehalte maken dit voer zeer smakelijk voor kieskeurige katten. Dit voer bevat te veel vet voor veel binnenkatten, dus houd rekening met het vetgehalte van 16% voordat u het voor uw kat kiest.

De brokjes in dit voer zijn groter dan de meeste andere brokjes voor kattenvoer, dus kieskeurige katten en katten met een slecht gebit kunnen het misschien niet gemakkelijk eten. De Tiki Cat After Dark Pate Venison %26 Beef Liver Recipe Wet Cat Food is een goede keuze voor katten die de voorkeur geven aan natvoer of geen gevogelte kunnen hebben. Hertenvlees is een ongebruikelijke eiwitbron waar de meeste katten geen allergieproblemen mee hebben. Het bevat 13% eiwit en 1% vezels, wat betekent dat het een goede optie kan zijn voor sommige diabetische katten als ze met hun dierenarts worden gewist.

De eerste drie ingrediënten zijn hertenvlees, water voor verwerking en runderlever, waardoor dit voedsel zeer smakelijk en hoog genoeg vocht bevat om de hydratatie te ondersteunen. De Natural Balance Original Ultra Indoor Chicken %26 Salmon Meal Dry Food is een goede keuze als je een grotere zak kattenvoer nodig hebt, omdat het verkrijgbaar is in zakken van 15 pond. Het bevat 30% eiwit en 8% vezels, waardoor het een goede optie is om haarballen te voorkomen en gezonde poepen te maken. Kip- en kippenmeel zijn de eerste twee ingrediënten, en dit voedsel bevat ook zalmmeel, gedroogd ei en andere dierlijke eiwitbronnen.

Het bevat veel taurine- en omega-vetzuren. Het Blue Buffalo Indoor Health Salmon %26 Brown Rice Recipe Dry Cat Food is verkrijgbaar in vier zakmaten van 2 - 15 pond. Het bevat 32% eiwit en 6% vezels met zalm zonder been en kippenmeel als eerste twee ingrediënten. Het bevat Blue Buffalo's „LifeSource Bits”, dit zijn brokjes vol vitamines, mineralen en antioxidanten die helpen een gezond immuunsysteem te ondersteunen.

Dit voer bevat veel omega-vetzuren voor de gezondheid van huid en vacht. Dat gezegd hebbende, is natvoer over het algemeen een superieure keuze voor katten van alle leeftijden en, inderdaad, een meer toegankelijke optie voor katten met een slechte tandheelkundige gezondheid. Zoals uitgelegd in de onderstaande criteria, zullen sommige bepalende factoren afhangen van de specifieke behoeften van uw kat (vaak bepaald door hun leeftijd), terwijl andere subjectiever zijn (zoals katteneigenaren weten, hebben kieskeurige katachtigen vaak hun eigen onverklaarbare voorkeuren). Jamie Whittenburg, DVM zegt dat „graanvrij voedsel het graan vervangt door een andere koolhydraatbron zoals aardappelen, linzen of erwten.

Ze zullen geen van het ultradure natvoer eten en verliezen snel hun interesse in het droogvoer. We hebben de 10 beste kattenvoer voor binnenkatten beoordeeld om het voor u gemakkelijker te maken een startpunt te vinden om het perfecte voer te vinden dat past bij de individuele behoeften van uw kat. Het voorziet uw kat van 32% eiwit door kip zonder been te gebruiken als eerste ingrediënt en andere eiwitbronnen, zoals erwten. Het voedsel bevat ook koolzaadolie, kokosolie, montmorillonietklei en pompoenpitten als bronnen van vet, vezels en een reeks voedingsstoffen.

Katten binnen en buiten lijken op het eerste gezicht misschien op elkaar, maar katten binnenshuis zijn over het algemeen minder actief dan hun tegenhangers buitenshuis. Ik heb twee katten van 10 jaar oud, waarvan er één een gevoelige buik heeft en hij braakt vaak direct nadat hij zijn brokjes heeft opgeslokt. Met hoogwaardige ingrediënten verpakt en een steeds groter wordende interne adviesraad voor gezondheid en voeding, is de missie van VetDiet trouw aan zijn naam, het produceren van maaltijden die prioriteit geven aan de gezondheid en het welzijn van uw kat. Studies tonen aan dat omega-vetten nuttig kunnen zijn voor uw kat door ontstekingen te verminderen, vooral die welke gepaard gaan met ouderdom.

Het totale koolhydraatgehalte van dit recept is ongeveer 22%, wat lager is dan veel andere droge voedingsmiddelen. Beste Mallory; Er is één merk van zowel droog als nat kattenvoer dat consequent wordt doorgegeven op alle „toplijsten” en het is verkeerd. .

Leave Reply

All fileds with * are required