Kan kattenvoer het beste voor haarballen?

Blue Buffalo's Indoor Hairball Control kattenvoer is een andere uitstekende keuze voor haarbalcontrole. De 10 Beste kattenvoer voor.

Kan kattenvoer het beste voor haarballen?

Blue Buffalo's Indoor Hairball Control kattenvoer is een andere uitstekende keuze voor haarbalcontrole. De 10 Beste kattenvoer voor. Idealiter wil je een droog dieet met een percentage ruwe vezels van 8-10%. Ingeblikt voedsel moet een vezelgehalte van 2-4% hebben.

Ruwe vezels duiden echter niet op het onoplosbare vezelgehalte, wat de spijsvertering beweegt, dus controleer ingrediënten voor verschillende soorten vezels. Als alternatief kunt u psyllium of kleine porties pompoen in blik aan het voer van uw kat toevoegen om de vezelinname te verhogen. Andere katten houden van natvoer, en dit komt in alles, van patévorm tot gehakte en versnipperde stukjes vlees. Er is Omega 3 en vitamine E inbegrepen voor een gezondere vacht, en je krijgt tonnen hoogwaardige eiwitten om je kat te ondersteunen bij het behouden van zijn kracht.

Blijf actief - Een gezond spijsverteringsstelsel wordt gehandhaafd bij zowel katten als mensen als regelmatige lichaamsbeweging dat ook is. Omdat ze het grootste deel van het dieet van uw kat niet kunnen (en zouden moeten) uitmaken, is er maar zoveel dat ze kunnen doen om haarballen onder controle te houden. Binnenkatten worden verondersteld meer last te hebben van haarballen en dit natte kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor binnenkatten - een mengsel van natuurlijke vezels wordt gebruikt om een gezond spijsverteringsstelsel te bevorderen en haarballen te verminderen. We moeten er ook op wijzen dat je dit voedsel kunt vinden in een zak van 6,3 pond of een verpakking van vier zakken van 3,15 pond.

We hebben er drie die erg interessant zijn en een uitstekende theoretische basis bieden over hoe voedsel kan helpen haarballen onder controle te houden. Een mogelijk nadeel is dat dit voedsel vrij duur is en dat de prijs bijna willekeurig kan veranderen. Voor volwassen katten moet dit bedrag tussen 27% en 35% liggen, maar het kan iets hoger gaan als je een extreem actieve kat hebt. Door de juiste combinatie van ingrediënten in het dieet van uw kat te krijgen, verkleint u de kans op haarballen.

Het hele idee is om katten in staat te stellen deze gezondheidsstrengen te verwerken en deze door de darmen te verplaatsen zonder te wachten tot het zich tot een haarbal vormt. Vaak kan je kat vrij snel van de haarbal af en hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Een fortuin uitgeven aan kattenvoer met haarbalcontrole zal niet veel goeds doen als je kat weigert het op te eten. Deze specifieke zak met voer is een natuurlijke formule met toegevoegde vitamines, mineralen en voedingsstoffen die helpen om de spijsvertering van uw kat en vachtgezondheid te bevorderen.

Hoewel het normaal is dat uw kat een paar haarballen heeft, kan het zowel vervelend als ongemakkelijk zijn voor uw kat als ze ze te vaak beginnen te krijgen. Natuurlijke vezels zijn vaak de beste manier om vacht en andere stoffen door het spijsverteringskanaal van uw kat te verplaatsen.

Leave Reply

All fileds with * are required