Wat is het gezondste merk kattenvoer?

Hier zijn onze topkeuzes van het gezondste kattenvoer voor ouders van gezelschapsdieren met een beperkt budget, Weruva Paw Lickin' Chicken Formula. Purina Beyond Dry Cat Food (zalm).

Wat is het gezondste merk kattenvoer?

Hier zijn onze topkeuzes van het gezondste kattenvoer voor ouders van gezelschapsdieren met een beperkt budget, Weruva Paw Lickin' Chicken Formula. Purina Beyond Dry Cat Food (zalm). Merrick Purrfect Bistro Ingeblikte paté (kip). Recept voor brokjes van Rachael Ray Nutrish (kip).

American Journey droog kattenvoer (zalm). Whole Earth Farms Droog kattenvoer (kip). Als het gaat om hun recepten voor nat kattenvoer, biedt Ziwi Peak een verscheidenheid aan eiwitformules van één bron. Deze recepten zijn gemaakt met ten minste 90% vers vlees, organen en botten om katten geschikte voeding te bieden.

Kies uit een breed scala aan eiwitopties, waaronder rundvlees, lamsvlees, konijn, kip, hertenvlees en makreel. Het maakt zelfs gezonde kattensnoepjes, voor als je kat een bijzonder braaf meisje of jongen is geweest (met andere woorden, altijd). Hoewel ethoxyquine zelden op de ingrediëntenlijst voorkomt, kan het in uw kattenvoer terechtkomen als conserveermiddel voor vissen. Een ding om op te merken is dat uw kat geen koolhydraten nodig heeft in zijn of haar dieet, hoewel er geen gegevens zijn om aan te tonen wat het optimale koolhydraatpercentage voor katten zou moeten zijn.

Als bonafide dierenliefhebber bracht ze haar jeugd door omringd door huisdieren en is ze vaak te vinden voor de katten en honden van haar buren. Bij het zoeken naar het beste natte kattenvoer is het belangrijkste om op te letten een voor de soort geschikt dieet. Het enige dat ik kan zeggen is dat elk voer dat als nummer één op deze lijst wordt vermeld, niet per se het beste product voor uw kat is. Het kiezen van het juiste kattenvoer is eenvoudig als u de basisprincipes van diervoeding begrijpt.

Mensen kunnen geen kat bezitten, hoewel ze loyaal mysterieus zijn, hun instincten en intuïtie zijn verbazingwekkend. Het beste natte kattenvoer voor binnenkatten is een bevredigend, geschikt dieet dat helpt om uw kat sterk en mager te houden. Ik keek naar dit merk voor mijn katten en Chewy was uit de Chicken Paté (van alles eigenlijk), dus ik controleerde de PetSmart-website (ze zijn eigenaar van het merk) en ontdekte dat ze nu allemaal carrageen bevatten en een heleboel andere ingrediënten die niet in de versie stonden die je hebt beoordeeld. Met zijn lijst met ingrediënten op het eerste vlees en het minimale koolhydraatgehalte is dit een soortgeschikte keuze die de waarde van rauw kattenvoer belichaamt.

Over het algemeen is dit recept voor gehakte kip een hoogwaardige bron van uitgebalanceerde voeding voor katten in alle levensfasen. Zoals Aimee Simpson, VMD, medisch directeur van het VCA Cat Hospital in Philadelphia, SELF vertelt: „Kattenvoer is niet één maat voor iedereen.

Leave Reply

All fileds with * are required