Kan kattenvoer het beste voor kittens?

Voor kittens lijken ongeveer 12% eiwit en 7% vet de beste te zijn die je momenteel kunt vinden. Dit is relatief hoog en laat weinig ruimte voor koolhydraten - waar katten heel weinig van nodig hebben.

Kan kattenvoer het beste voor kittens?

Voor kittens lijken ongeveer 12% eiwit en 7% vet de beste te zijn die je momenteel kunt vinden. Dit is relatief hoog en laat weinig ruimte voor koolhydraten - waar katten heel weinig van nodig hebben. Volgens sommige wetenschappelijke studies gedijen katten op een dieet dat ongeveer 52% eiwit, 36% vet en 12% koolhydraten bevat. Dit is echter zonder vocht - ook wel bekend als de „droge stofbasis”.

Het is het percentage verschillende macronutriënten nadat al het vocht is verwijderd. Kittens zijn klaar om in kittenvoer te duiken, zelfs als ze nog borstvoeding geven. Dit is een geweldige kans om ze op weg te helpen met een leven lang gezond eten. Zelfs als mamakat van brokjes geniet, zorg er dan voor dat uw kitten natvoer uitprobeert.

Als ze eenmaal zijn gespeend, is natvoer een goede manier om ervoor te zorgen dat ze voldoende vocht krijgen. Terwijl je je klaarmaakt voor een drukke en geweldige tijd met je schattige nieuwe kitten, willen we je wijzen op enkele waardevolle tips over voeding, waaronder een lijst met enkele van de beste natvoer voor kittens. Droog kattenvoer wordt daarentegen geleverd in zakken van handig formaat en bevat ongeveer 10% water en 90% droge stof, waaronder koolhydraten, vetten en vitamines. Royal Canin Feline Health Nutrition natvoer is speciaal ontworpen om het nog steeds ontwikkelende immuunsysteem van uw kleine bontballen en de groeiende spieren en botten te ondersteunen.

Het ingeblikte voer is geformuleerd voor kittens tot 12 maanden. Binnenin zitten kleine plakjes die gemakkelijk zijn voor je kleintje (en) om op te kauwen. Purina Fancy Feast kitten tender turkey heeft een gladde textuur, precies goed voor de kleine tanden van je kat en biedt een heerlijke gastronomische smaak. Het natte ingeblikte voedsel biedt 100% uitgebalanceerde voeding om u te helpen voor uw kleine miauwmachine te zorgen.

Het bevat ook essentiële vitamines en mineralen om uw kat te helpen uitgroeien tot een gezonde en sterke volwassene. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en versterkt met vitamines en mineralen voor sterke spieren. Het is ook rijk aan docosahexaeenzuur (DHA) - een soort omega-3-vetzuren - om de cognitieve ontwikkeling te bevorderen. En wees gerust, dit product is graanvrij, wat betekent dat het geen dierlijk bijproduct, maïs, soja of kunstmatige smaakstoffen bevat.

Met 71 calorieën in een blik van 2,8 oz vindt uw kat deze verrukkelijke keuken, gemaakt met natuurlijke ingrediënten, absoluut heerlijk. De Nutri-Vet Kitten Milk Replacement Powder+Royal Canin Mother %26 Babycat Ultra-Soft Mousse is een bundel met twaalf blikjes van onze beste algehele keuze en een 12 ounce container kittenmelkvervangingspoeder. Aangezien we al een overzicht hebben gegeven van het ingeblikte voedsel, zullen we ons hier concentreren op de melkvervanging. De Purina Pro Plan Focus Kitten Classic Chicken %26 Liver Entrée is een goed kittenvoer voor kittens van oudere leeftijd.

Dit voorgerecht is ontworpen met een eiwitrijk dieet. Het voer heeft een stevige kipsmaak, die de kittens onweerstaanbaar zullen vinden, maar het is ook gemaakt met vis en lever voor maximale opname en voedingsstoffen. Doorzoek onze database met meer dan 8162 berichten met actuele informatie van onze experts en dierenartsen. Zoals uitgelegd in de onderstaande criteria, zullen sommige bepalende factoren afhangen van de specifieke behoeften van uw kat (vaak bepaald door hun leeftijd), terwijl andere subjectiever zijn (zoals katteneigenaren weten, hebben kieskeurige katachtigen vaak hun eigen onverklaarbare voorkeuren).

U kunt erachter komen of uw kittenvoer van hoge kwaliteit is door de ingrediënten te lezen en de website van de fabrikant te bezoeken. De Blue Buffalo Healthy Gourmet Pate Kitten Chicken Entrée dit is een kittenvoer dat speciaal op smaak is gebracht met kip. En dierenarts Lisa Pierson heeft een grondige, openbaar beschikbare Google-spreadsheet samengesteld van het voedingsprofiel voor honderden smaken van kattenvoer als je de voedingsafbraak van een individuele formule wilt zien. Er zitten ook niet veel vezels in, en hoewel katten zeker van de smaak lijken te houden, zul je waarschijnlijk niet genieten van de geur.

Blue Wilderness beweert kittens het beste voedsel te bieden, echte kip als eerste ingrediënt te gebruiken en belooft geen bijproduct van pluimvee te gebruiken. Dit zachte en soepele voer kan een kitten helpen bij de overgang van het drinken van moedermelk naar het consumeren van vast voedsel. In plaats van rauw vlees in je keuken te malen, beveelt ze dit gevriesdroogde rauwe voeding van Instinct aan dat het voedselrijke voedsel nabootst dat je kat in het wild zou eten, maar in een vorm komt die veilig is om thuis te voeren. Het beste kittenvoer is speciaal samengesteld om alles te bieden wat uw kleine katachtige vriend nodig heeft om groot en sterk op te groeien, en het is niet alleen voedzaam, maar het is ook zo heerlijk dat uw kitten komt rennen op het moment dat u ze belt tijdens de maaltijd.

Natvoer bevat ook minder calorieën, dus sommige dierenartsen kunnen het aanbevelen als uw kat moeite heeft om een gezond gewicht te behouden. Als je een kieskeurige eter hebt, is de kans groot dat dit het voedsel is dat hen ertoe brengt van gedachten te veranderen. Royal Canin's Mother %26 Babycat-formule is een mousse die superzacht is en speciaal is ontworpen voor het spenen van kittens. Deze natvoeroptie zit boordevol eiwitten en combineert kip en veenbessen in een graanvrije paté, perfect voor opgroeiende kittens.

Er zit ook visolie in, waar de meeste katten bananen voor gaan en is ook een geweldige bron van omega-vetzuren. Maar zelfs met die geruststellende begeleiding zijn er nog steeds honderden kattenvoerformules om uit te kiezen, dus vroeg ik McKenzie en 11 andere experts om me door de verschillende opties te leiden en uit te leggen waarom een katteneigenaar het ene merk of type voedsel boven het andere zou kunnen kiezen. .

Leave Reply

All fileds with * are required